31.10.2024, 15:01 ✶
Jonathan, którego zaklęcie zdecydowanie ułatwiło całą sprawę i wszystkim pomogło, skrzywił się nieco widząc jak witka zmieniła się w piasek, dopiero teraz przypominając sobie, że rzeczywiście coś takiego miało miejsce podczas walki, a on być może zapomniał o tym wspomnieć i być może sprawił, że przeprowadzili tę całą operację po nic. Hm... Na swoje usprawiedliwienie po pierwsze był zbyt skupiony na powstrzymywaniu pani Abbott przed błędami życiowymi, a tak poza tym to zakładał, że przyrodnicy z jego otoczenia spodziewali się takiej możliwości. No dobrze... Nie zakładał. Po prostu zupełnie o tym zapomniał.
– Podczas walki działo się dużo rzeczy jednocześnie, a ja, po obcięciu witek, zdecydowanie bardziej skupiłem się na tym, że jedna z moich współpracownic została rzucona gdzieś w kąt, a potem sparaliżowana. Taka reakcja jest normalna? – odpisał na szybko, starając się, by jednocześnie wszystko dało się odczytać. – Mogę pomóc z wyciąganiem soków.
– Podczas walki działo się dużo rzeczy jednocześnie, a ja, po obcięciu witek, zdecydowanie bardziej skupiłem się na tym, że jedna z moich współpracownic została rzucona gdzieś w kąt, a potem sparaliżowana. Taka reakcja jest normalna? – odpisał na szybko, starając się, by jednocześnie wszystko dało się odczytać. – Mogę pomóc z wyciąganiem soków.