03.11.2024, 18:01 ✶
Zgodnie z opisem (zwłaszcza, że mam status bogacz) mogę sobie stworzyć lokację poziomu 0 za darmoszkę.
Każdy może stworzyć lokację tego poziomu za darmo, to nie ma nic wspólnego ze statusem majątkowym. Jest to szerzej opisane tutaj.
Widzę, że posiadam w tym również 2 podstawowe zabezpieczenia - tak wynika z opisu w dziale.
Tak.
Czy w takim razie mogę zrobić taką lokację
Tak.
gdzie mam umieścić opis do zaakceptowania?
Musisz stworzyć kartę posiadania. Ponieważ to twój pierwszy kwartał gry możesz skorzystać z tego wątku.
Ponadto dostałem niepokojącą informację, że lokale w wrześniu i tak płoną, więc mój lokal i tak się spali. Nie rozumiem jak ma to wyglądać i prosiłbym o jakieś bardziej dokładne wyjaśnienie.
Jedyne informacje, jakie twoja postać posiada na ten temat znajdują się tutaj. Po więcej obserwuj nadchodzące ogłoszenia.
Prosiłbym też o informację jak uzupełnić "profil gracza". Czy mam po prostu stworzyć tam kolejny post, który następnie będzie przeklejony do mojego profilu?
Czy to rozwiązuje problem? Zapewne chodzi ci o edycję tego posta lub tych pól, ale najlepiej przeczytaj cały podlinkowany wątek.
Oh darling, it's so sweet
you think you know how crazy I am.
My mind is a hall of mirrors.
you think you know how crazy I am.
My mind is a hall of mirrors.