I. Podstawa rozliczenia:
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach: link, link (tu ten jeden post, nie wiem czemu ciągle wrzuca na górę tematu, chociaż link poprawny), link, link, link, link (posty z barda też moje, gdyby z postaci brakło),
link
II. Krótki opis kwartału: Kwartał letni upłynął Christopherowi – jak zresztą zwykle – głównie pod znakiem działań skupionych wokół Domu Mody Rosier oraz brylowania w towarzystwie. Przeniósł się do większego mieszkania przy ulicy Pokątnej.
III. Dokonania fabularne: Zaprojektował kilka kreacji do jesiennej kolekcji Domu Mody oraz uszył suknie dla paru pięknych dam – między innymi Victorii Lestrange.
IV. Postępy: Głównie podnosił swoje umiejętności w dziedzinie projektowania. Latem jednak, zwłaszcza podczas wesela Blacków, gdy nie zdołał dostatecznie szybko podczas bójki odwdzięczyć się ciosem za cios, boleśnie uświadomił sobie, że forma fizyczna ze szkoły jest tylko wspomnieniem. Spędzał za dużo czasu w pracowni! W związku z tym postanowił wrócić do ćwiczeń i popracować nad aktywnością fizyczną. Rozwijając swoje umiejętności – bo wciąż pracuje nad swoimi zdolnościami w dziedzinie rzemiosła, zamierzając kiedyś osiągnąć mistrzowski poziom – dowiedział się też więcej o tym, jak tworzyć torby, buty i inne skórzane dodatki.
V. Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie zrobił nic, by go podnieść
VI. Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Był bohaterem paru plotek i dalej projektuje, obecny poziom wydaje mi się więc zasady
3. Nowy opis rozpoznawalności:
VII. Zmiany w statystykach:
1. dodanie kropki w aktywności fizycznej (100 PD)
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach:
1. dodanie przewagi kaletnictwo II (200 PD)
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: 8/12
IX. Zmiany w lokacjach:
1. brak lokacji
X. Aktualizacja treści karty:
1. Zamieszkanie: ulica Pokątna
2. Poprawa opisu zawady zgodnie z wytycznymi.
Prośba o weryfikację relacji była tutaj.
3. Poprawa zgodnie z nowymi wytycznymi.
Cechy szczególne: Brak
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów:
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - link nie dotyczy
2. Zawada Nałogowy hazardzista - link nie dotyczy
3. Cecha lokacji Przestępstwa - link nie dotyczy
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - linknie dotyczy
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - link nie dotyczy
6. Cecha lokacji Szczury - link nie dotyczy
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
dobrze/poprawiam.
1. opis w polu Edukacja – mam dobrze
2. opisy przewag i zawad – mam dobrze
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne – mam dobrze
4. opis w polu Zamieszkanie – poprawiam
5. opis w polu Cechy szczególne - poprawiam
6. posiadanie Teleportacji oraz Teleportacji łącznej – mam dobrze
7. opis w polu Stan cywilny – mam dobrze
8. przewaga Niewidzialność / Popularność – mam dobrze
9. zawada Wpływowy wróg, Szalona ex – poprawiam
10. zawada Uczulenie – nie dotyczy
11. lokacja poziomu 0 – nie dotyczy
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach: link, link (tu ten jeden post, nie wiem czemu ciągle wrzuca na górę tematu, chociaż link poprawny), link, link, link, link (posty z barda też moje, gdyby z postaci brakło),
link
II. Krótki opis kwartału: Kwartał letni upłynął Christopherowi – jak zresztą zwykle – głównie pod znakiem działań skupionych wokół Domu Mody Rosier oraz brylowania w towarzystwie. Przeniósł się do większego mieszkania przy ulicy Pokątnej.
III. Dokonania fabularne: Zaprojektował kilka kreacji do jesiennej kolekcji Domu Mody oraz uszył suknie dla paru pięknych dam – między innymi Victorii Lestrange.
IV. Postępy: Głównie podnosił swoje umiejętności w dziedzinie projektowania. Latem jednak, zwłaszcza podczas wesela Blacków, gdy nie zdołał dostatecznie szybko podczas bójki odwdzięczyć się ciosem za cios, boleśnie uświadomił sobie, że forma fizyczna ze szkoły jest tylko wspomnieniem. Spędzał za dużo czasu w pracowni! W związku z tym postanowił wrócić do ćwiczeń i popracować nad aktywnością fizyczną. Rozwijając swoje umiejętności – bo wciąż pracuje nad swoimi zdolnościami w dziedzinie rzemiosła, zamierzając kiedyś osiągnąć mistrzowski poziom – dowiedział się też więcej o tym, jak tworzyć torby, buty i inne skórzane dodatki.
V. Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie zrobił nic, by go podnieść
VI. Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Był bohaterem paru plotek i dalej projektuje, obecny poziom wydaje mi się więc zasady
3. Nowy opis rozpoznawalności:
VII. Zmiany w statystykach:
1. dodanie kropki w aktywności fizycznej (100 PD)
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach:
1. dodanie przewagi kaletnictwo II (200 PD)
Kod:
[Przewaga="Kaletnictwo II"] - Christopher korzysta z tej umiejętności stosunkowo rzadko, aby jednak projektować funkcjonalne dodatki, takie jak paski, obuwie oraz torebki, musiał poznać podstawy sztuki kaletnictwa.[/Przewaga]
[i]2.[/i] dodanie zawady Lęk wysokości II
[Zawada="Lęk wysokości II"] - dał się namówić latem pewnej dziewczynie na wspólną przejażdżkę latającym dywanem. I to doświadczenie zostawiło go na tyle straumatyzowanym, że postanowił sobie: nigdy więcej. Nie przyzna się do tego nikomu, ale zwyczajnie boi się wysokości.[/Przewaga]IX. Zmiany w lokacjach:
1. brak lokacji
X. Aktualizacja treści karty:
1. Zamieszkanie: ulica Pokątna
2. Poprawa opisu zawady zgodnie z wytycznymi.
Prośba o weryfikację relacji była tutaj.
Kod:
[Zawada="Szalona eks I"]: Nie stroni od kobiecego towarzystwa, choć i nie każda kobieta jest w stanie go zainteresować. W gruncie rzeczy… większość nie jest. Cressida Avery zdawała się mu fascynująca przez krótki czas, a gdy przestała go obchodzić, dość brutalnie złamał jej serce. Ta rzecz jasna nie przyjęła tego dobrze.[/Zawada]Cechy szczególne: Brak
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów:
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - link nie dotyczy
2. Zawada Nałogowy hazardzista - link nie dotyczy
3. Cecha lokacji Przestępstwa - link nie dotyczy
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - linknie dotyczy
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - link nie dotyczy
6. Cecha lokacji Szczury - link nie dotyczy
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
dobrze/poprawiam.
1. opis w polu Edukacja – mam dobrze
2. opisy przewag i zawad – mam dobrze