I. Podstawa rozliczenia:
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach:2066, 1522, 2450, 4972
II. Krótki opis kwartału: Krótki czerwiec, dziwny lipiec, rodzinny sierpień - w ten sposób można by krótko opisać letni kwartał Jaspera. Jessie dużo czasu spędzał z rodziną, udało mu się odnowić kilka szkolnych znajomości. Nie można jednak powiedzieć, że w ciągu tych trzech miesięcy nie działo się nic - spotkanie z wampirem, które, na szczęście, skończyło się jedynie niegroźnym ugryzieniem, atak roślin na cmentarzu, pogoń za złodziejem.
III. Dokonania fabularne: Kwartał letni był czasem, w którym starał się spędzać czas wolny z bliskimi, wychodząc gdzieś z matką, wujami lub przyjaciółmi. Podczas jednej z wycieczek z matką pomógł jej zdjąć klątwę z jednego z cmentarnych grobowców i rozprawić się w przeklętymi roślinami, a także pomógł wujowi pozbyć się klątwy w jego nowym domu.
IV. Postępy: W czasie trwania kwartału nie wychodził poza zakres swoich umiejętności, w swoich działaniach wykorzystując wiedzę i doświadczenie, które do tej pory posiadał.
V. Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Nie wydarzyło się nic, co mogłoby zmienić poziom spaczenia
VI. Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Nie zdarzyło się nic, co mogłoby zmienić poziom rozpoznawalności
3. Nowy opis rozpoznawalności: -
VII. Zmiany w statystykach:
1. dodanie / usunięcie kropki w xxx (wartość pd)
2. dodanie / usunięcie kropki w xxx (wartość pd)
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach:
1. dodanie przewagi Niewidzialność 0: Został trochę przyćmiony przez bardziej wygadane i bardziej popularne rodzeństwo, ale nigdy mu to nie przeszkadzało. Nigdy nie szukał atencji i z zażenowaniem patrzył na popularniejsze osoby, uwikłane niejednokrotnie w jakieś intrygi. Niewiele zmieniło się od czasów dzieciństwa - Jessiego nietrudno jest przeoczyć w tłumie.
2. usunięcie zawady xxx I-III
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: 7/7
IX. Zmiany w lokacjach:
1. brak lokacji
X. Aktualizacja treści karty:
1. tutaj wypisz nowe treści pól takich jak stan cywilny, doświadczenie, miejsce pracy, zamieszkanie, cechy szczególne, opis przewag, zawad, aura, zwierzę totemiczne itd.
2. tutaj wypisz nowe treści pól takich jak stan cywilny, doświadczenie, miejsce pracy, zamieszkanie, cechy szczególne, opis przewag, zawad, aura, zwierzę totemiczne itd.
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów: wpisz tu
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - nie dotyczy
2. Zawada Nałogowy hazardzista - nie dotyczy
3. Cecha lokacji Przestępstwa - nie dotyczy
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - nie dotyczy
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - nie dotyczy
6. Cecha lokacji Szczury - nie dotyczy
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
Sprawdź, czy masz w swojej KP dobrze wpisane następujące rzeczy. Jeśli coś jest źle, zgłoś poprawną wersję w części VIII. i/lub X. tego rozliczenia. Odpowiedz na te kwestie słowami: nie dotyczy/mam dobrze/poprawiam.
1. opis w polu Edukacja - mam dobrze
2. opisy przewag i zawad - mam dobrze
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne - mam dobrze
4. opis w polu Zamieszkanie - mam dobrze
5. opis w polu Cechy szczególne - mam dobrze
6. posiadanie Teleportacji oraz Teleportacji łącznej - nie dotyczy
7. opis w polu Stan cywilny - mam dobrze
8. przewaga Niewidzialność / Popularność - mam dobrze
9. zawada Wpływowy wróg, Szalona ex - nie dotyczy
10. zawada Uczulenie - nie dotyczy
11. lokacja poziomu 0 - nie dotyczy
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach:2066, 1522, 2450, 4972
II. Krótki opis kwartału: Krótki czerwiec, dziwny lipiec, rodzinny sierpień - w ten sposób można by krótko opisać letni kwartał Jaspera. Jessie dużo czasu spędzał z rodziną, udało mu się odnowić kilka szkolnych znajomości. Nie można jednak powiedzieć, że w ciągu tych trzech miesięcy nie działo się nic - spotkanie z wampirem, które, na szczęście, skończyło się jedynie niegroźnym ugryzieniem, atak roślin na cmentarzu, pogoń za złodziejem.
III. Dokonania fabularne: Kwartał letni był czasem, w którym starał się spędzać czas wolny z bliskimi, wychodząc gdzieś z matką, wujami lub przyjaciółmi. Podczas jednej z wycieczek z matką pomógł jej zdjąć klątwę z jednego z cmentarnych grobowców i rozprawić się w przeklętymi roślinami, a także pomógł wujowi pozbyć się klątwy w jego nowym domu.
IV. Postępy: W czasie trwania kwartału nie wychodził poza zakres swoich umiejętności, w swoich działaniach wykorzystując wiedzę i doświadczenie, które do tej pory posiadał.
V. Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Nie wydarzyło się nic, co mogłoby zmienić poziom spaczenia
VI. Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Nie zdarzyło się nic, co mogłoby zmienić poziom rozpoznawalności
3. Nowy opis rozpoznawalności: -
VII. Zmiany w statystykach:
1. dodanie / usunięcie kropki w xxx (wartość pd)
2. dodanie / usunięcie kropki w xxx (wartość pd)
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach:
1. dodanie przewagi Niewidzialność 0: Został trochę przyćmiony przez bardziej wygadane i bardziej popularne rodzeństwo, ale nigdy mu to nie przeszkadzało. Nigdy nie szukał atencji i z zażenowaniem patrzył na popularniejsze osoby, uwikłane niejednokrotnie w jakieś intrygi. Niewiele zmieniło się od czasów dzieciństwa - Jessiego nietrudno jest przeoczyć w tłumie.
Kod:
[Przewaga="[PRZEWAGA] Niewidzialność 0"]Został trochę przyćmiony przez bardziej wygadane i bardziej popularne rodzeństwo, ale nigdy mu to nie przeszkadzało. Nigdy nie szukał atencji i z zażenowaniem patrzył na popularniejsze osoby, uwikłane niejednokrotnie w jakieś intrygi. Niewiele zmieniło się od czasów dzieciństwa - Jessiego nietrudno jest przeoczyć w tłumie.[/Przewaga]Łączna suma przewag i zawad po zmianach: 7/7
IX. Zmiany w lokacjach:
1. brak lokacji
X. Aktualizacja treści karty:
1. tutaj wypisz nowe treści pól takich jak stan cywilny, doświadczenie, miejsce pracy, zamieszkanie, cechy szczególne, opis przewag, zawad, aura, zwierzę totemiczne itd.
2. tutaj wypisz nowe treści pól takich jak stan cywilny, doświadczenie, miejsce pracy, zamieszkanie, cechy szczególne, opis przewag, zawad, aura, zwierzę totemiczne itd.
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów: wpisz tu
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - nie dotyczy
2. Zawada Nałogowy hazardzista - nie dotyczy
3. Cecha lokacji Przestępstwa - nie dotyczy
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - nie dotyczy
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - nie dotyczy
6. Cecha lokacji Szczury - nie dotyczy
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
Sprawdź, czy masz w swojej KP dobrze wpisane następujące rzeczy. Jeśli coś jest źle, zgłoś poprawną wersję w części VIII. i/lub X. tego rozliczenia. Odpowiedz na te kwestie słowami: nie dotyczy/mam dobrze/poprawiam.
1. opis w polu Edukacja - mam dobrze
2. opisy przewag i zawad - mam dobrze
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne - mam dobrze
4. opis w polu Zamieszkanie - mam dobrze
5. opis w polu Cechy szczególne - mam dobrze
6. posiadanie Teleportacji oraz Teleportacji łącznej - nie dotyczy
7. opis w polu Stan cywilny - mam dobrze
8. przewaga Niewidzialność / Popularność - mam dobrze
9. zawada Wpływowy wróg, Szalona ex - nie dotyczy
10. zawada Uczulenie - nie dotyczy
11. lokacja poziomu 0 - nie dotyczy
adnotacja moderatora