I. Podstawa rozliczenia:
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach: 1859, 1059, 343, 2417, 304
586, 1117, 655, 717 / 7950
dalej niestety mi brakuje, więc rozliczam z konta Legendy
740, 1214, 221 / 2175
II. Krótki opis kwartału: Kolejny kwartał upłynął Severine na bezowocnych próbach odzyskania swojego syna i pogrążaniu się w coraz większej rozpaczy z tego powodu. Kiedy więc na początku czerwca Anthony Shafiq zaproponował jej pracę w Organie Międzynarodowych Standardów Handlu Magicznego w ramach swoistej vendetty przeciwko jej ojcu, bez wahania przyjęła jego propozycję. Nie porzuciła jednak pracy w biurze prawniczym rodziny Crouch, choć jej rola w tym miejscu stała się marginalnie. Oprócz tego pojawiła się na kilku wydarzeniach towarzyskich sezonu; między innymi na honorowym pojedynku pomiędzy Louvainem Lestrange, a Philipem Nottem, wieczorku pokerowym u Agnis Delacour oraz wydarzeniu organizowanym przez Muzę. To właśnie na tym ostatnim postanowiła zostać mecenasem sztuki i objąć swoim patronatem młodego Baldwina Malfoy. Lato było dla Severine okresem szczerości i zacieśniania więzi; zbliżyła się do Desmonda oraz wyjaśniła kilka spraw z Oleandrem, a także wyjawiła Louvainowi prawdę na temat ich nieślubnego dziecka.
III. Dokonania fabularne: W czerwcu Anthony Shafiq zaproponował Severine pracę w Ministerstwie Magii, a ona skorzystała z propozycji. Nadal pomagała w biurze prawniczym Crouchów, choć w mniejszym wymiarze godzin. Pojawiła się na kilku wydarzeniach towarzyskich. Została także mecenasem sztuki, a jej podopiecznym jest Baldwin Malfoy.
IV. Postępy: W lecie Severine nie dokonała żadnych postępów pod kątem swojego rozwoju.
V. Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Severine nie zrobiła nic, co mogłoby podnieść poziom jej spaczenia.
VI. Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Severine wróciła do pracy w Ministerstwie Magii i pojawiała się na wydarzeniach
VII. Zmiany w statystykach:
—
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach:
—
IX. Zmiany w lokacjach:
—
X. Aktualizacja treści karty:
1. Zmiana miejsca pracy:
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów:
—
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - niestety zapomniałam, proszę MG o ingerencję z tego tytułu
2. Zawada Nałogowy hazardzista - nie dotyczy
3. Cecha lokacji Przestępstwa - nie dotyczy
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - nie dotyczy
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - nie dotyczy
6. Cecha lokacji Szczury - nie dotyczy
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
Sprawdź, czy masz w swojej KP dobrze wpisane następujące rzeczy. Jeśli coś jest źle, zgłoś poprawną wersję w części VIII. i/lub X. tego rozliczenia. Odpowiedz na te kwestie słowami: nie dotyczy/mam dobrze/poprawiam.
1. opis w polu Edukacja - mam dobrze
2. opisy przewag i zawad - mam dobrze
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne - mam dobrze
4. opis w polu Zamieszkanie - mam dobrze
5. opis w polu Cechy szczególne - mam dobrze
6. posiadanie Teleportacji oraz Teleportacji łącznej - nie dotyczy
7. opis w polu Stan cywilny - mam dobrze
8. przewaga Niewidzialność / Popularność - mam dobrze
9. zawada Wpływowy wróg, Szalona ex - nie dotyczy
10. zawada Uczulenie - nie dotyczy
11. lokacja poziomu 0 - nie dotyczy
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach: 1859, 1059, 343, 2417, 304
586, 1117, 655, 717 / 7950
dalej niestety mi brakuje, więc rozliczam z konta Legendy
740, 1214, 221 / 2175
II. Krótki opis kwartału: Kolejny kwartał upłynął Severine na bezowocnych próbach odzyskania swojego syna i pogrążaniu się w coraz większej rozpaczy z tego powodu. Kiedy więc na początku czerwca Anthony Shafiq zaproponował jej pracę w Organie Międzynarodowych Standardów Handlu Magicznego w ramach swoistej vendetty przeciwko jej ojcu, bez wahania przyjęła jego propozycję. Nie porzuciła jednak pracy w biurze prawniczym rodziny Crouch, choć jej rola w tym miejscu stała się marginalnie. Oprócz tego pojawiła się na kilku wydarzeniach towarzyskich sezonu; między innymi na honorowym pojedynku pomiędzy Louvainem Lestrange, a Philipem Nottem, wieczorku pokerowym u Agnis Delacour oraz wydarzeniu organizowanym przez Muzę. To właśnie na tym ostatnim postanowiła zostać mecenasem sztuki i objąć swoim patronatem młodego Baldwina Malfoy. Lato było dla Severine okresem szczerości i zacieśniania więzi; zbliżyła się do Desmonda oraz wyjaśniła kilka spraw z Oleandrem, a także wyjawiła Louvainowi prawdę na temat ich nieślubnego dziecka.
III. Dokonania fabularne: W czerwcu Anthony Shafiq zaproponował Severine pracę w Ministerstwie Magii, a ona skorzystała z propozycji. Nadal pomagała w biurze prawniczym Crouchów, choć w mniejszym wymiarze godzin. Pojawiła się na kilku wydarzeniach towarzyskich. Została także mecenasem sztuki, a jej podopiecznym jest Baldwin Malfoy.
IV. Postępy: W lecie Severine nie dokonała żadnych postępów pod kątem swojego rozwoju.
V. Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Severine nie zrobiła nic, co mogłoby podnieść poziom jej spaczenia.
VI. Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Severine wróciła do pracy w Ministerstwie Magii i pojawiała się na wydarzeniach
VII. Zmiany w statystykach:
—
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach:
—
IX. Zmiany w lokacjach:
—
X. Aktualizacja treści karty:
1. Zmiana miejsca pracy:
Cytat:Ministerstwo Magii; prawniczka w Organie Międzynarodowych Standardów Handlu Magicznego. Okazjonalnie pełni funkcję radcy w biurze prawniczym rodziny Crouch na ulicy Pokątnej oraz dorabia sobie pomagając w przekrętach swych licznych kontaktów z magicznego półświatka.
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów:
—
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - niestety zapomniałam, proszę MG o ingerencję z tego tytułu
2. Zawada Nałogowy hazardzista - nie dotyczy
3. Cecha lokacji Przestępstwa - nie dotyczy
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - nie dotyczy
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - nie dotyczy
6. Cecha lokacji Szczury - nie dotyczy
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
Sprawdź, czy masz w swojej KP dobrze wpisane następujące rzeczy. Jeśli coś jest źle, zgłoś poprawną wersję w części VIII. i/lub X. tego rozliczenia. Odpowiedz na te kwestie słowami: nie dotyczy/mam dobrze/poprawiam.
1. opis w polu Edukacja - mam dobrze
2. opisy przewag i zawad - mam dobrze
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne - mam dobrze
4. opis w polu Zamieszkanie - mam dobrze
5. opis w polu Cechy szczególne - mam dobrze
6. posiadanie Teleportacji oraz Teleportacji łącznej - nie dotyczy
7. opis w polu Stan cywilny - mam dobrze
8. przewaga Niewidzialność / Popularność - mam dobrze
9. zawada Wpływowy wróg, Szalona ex - nie dotyczy
10. zawada Uczulenie - nie dotyczy
11. lokacja poziomu 0 - nie dotyczy
adnotacja moderatora