• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Śmiertelnego Nokturnu Podziemne Ścieżki v
1 2 Dalej »
[23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth

[23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth
Panicz Z Kłami
Hot blood these veins
My pleasure is their pain
krew
genetyka
zawód
Bardzo wysoki - mierzy 192 cm wzrostu. Z reguły ubiera się w czarne bądź stonowane kolory, ale można go spotkać w wielobarwnym ubiorze. Włosy ciemnobrązowe, oczy zielone. Jest bardzo blady, ma sine wokół oczu, które nieco jaśnieje, kiedy jest nasycony, ale to nieczęsto się zdarza.

Astaroth Yaxley
02.12.2024, 22:04  ✶  
Ironia - miałem zadatki na zawodowego gracza Quidditcha, ale zamiast podbijać przestworza i czuć wiatr we włosach, pierwsze promienie słońca na policzkach, ja schodziłem w dół, jeszcze niżej niż ktokolwiek mógł kiedykolwiek się spodziewać.
A jednak. Właśnie to się działo, a ja zachowywałem pokerową twarz. Wiele się działo w mojej głowie, ale miało pozostać jedynie w ramach jej granic, przynajmniej do czasu, póki nie opiszę tego szczątkowo w dzienniku. Trochę żali, trochę tęsknoty i fakty, czyste fakty o zejściu, a potem o tym miejscu, o którym nie mówiło się zbyt głośno za dnia.
Ambroise zaskakiwał mnie po raz drugi. Pierwszym zaskoczeniem było to, jak bez skrupułów wbił mi prowizoryczny kołek w pierś. Od zawsze miałem go za delikatnego i dobrodusznego, ale była to tylko maska. Tak naprawdę był konkretnym gościem, który potrafił nie tylko zadbać o siebie, ale również o moją siostrę. Szok, bo w końcu ktoś musiał jej pomóc, w pewien sposób nawet i ocalić przed totalną zgubą, ale... Ambroise, myślałem o Ambroise’ie. Wtedy zaskoczył mnie tym, a teraz faktem, że znał tak obskurne miejsce, miejsce bardziej wstrętne od Śmiertelnego Nokturnu. Zaskakujące.
Za żadne skarby nie zamierzałem go pytać, skąd zna to miejsce. Ugryzłem się w język. Co prawda nie dosłownie, ale uparcie nie zamierzałem pytać, pomimo ciekawości. Zamierzałem nawet się ugryźć serio w ten język, gdyby jednak coś miało opuścić moją głowę w tym miejscu poprzez niewyparzoną gębę.
Pokiwałem głową, żeby dać mu znać, że słucham. Poważna mina, przygarbiona poza i nierozglądanie się z ciekawością. Tylko subtelnie zerkałem. Zapamiętanie drogi powrotnej miałem we krwi. Byłem łowcą.
I niezależnie od tego jak bardzo byłbym ciekaw, jestem niewzruszoną skałą. Nie przyjmę żadnego szemranego przedmiotu z tego jeszcze bardziej szemranego miejsca. Byłem tu tylko w jednym celu i miałem przy tym milczeć.
Woń była tu przedziwna. Gorsza of perfum Ambroise’a, a że te z kolei wciąż mi towarzyszyły... To postanowiłem na jakiś czas przestać oddychać. Znałem już różne historie o kadzidłach, które mąciły ludziom w głowach. Obstawiałem, że nie wybrzydzały by również omotaniem wampira.
Uśmiechnąłem się perfidnie do jakiejś wiedźmy, która oferowała jakieś gówno. Zaraz odwróciłem przysłonięty wzrok, podążając za Ambroise'm i wyłapując kolejne punkty. Faktycznie było tu od cholery korytarzy. Wiły się, zakręcały. Zdecydowanie wolałem świeże powietrze i nieskończone przestrzenie, ale nie miałem co wybrzydzać. Byłem tu by się przydać.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Ambroise Greengrass-Yaxley (8094), Astaroth Yaxley (2779)

Wiadomości w tym wątku
[23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 24.11.2024, 17:49
RE: [23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth - przez Astaroth Yaxley - 24.11.2024, 19:13
RE: [23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 25.11.2024, 18:08
RE: [23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth - przez Astaroth Yaxley - 25.11.2024, 23:40
RE: [23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 26.11.2024, 12:22
RE: [23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth - przez Astaroth Yaxley - 30.11.2024, 22:27
RE: [23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 01.12.2024, 04:13
RE: [23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth - przez Astaroth Yaxley - 02.12.2024, 22:04
RE: [23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 04.12.2024, 11:35
RE: [23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth - przez Astaroth Yaxley - 05.01.2025, 00:19
RE: [23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 07.01.2025, 04:54
RE: [23.08.1972] Nosferatu begging for a 'sclusive invite || Ambroise & Astaroth - przez Astaroth Yaxley - 12.01.2025, 20:08

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa