22.10.2022, 01:38 ✶
(21.10.2022, 01:37 )Dina Bletchley napisał(a): Mam pytanie o aury, głównie związane po prostu z graczami i ich wyborami. Zauważyłem, że niektórzy mają normalne aury (w sensie pojedyncze kolory), ale są też osoby z refleksami i innymi dodatkami kolorów jako akcenty. Jak należy je interpretować jako aurowidz i dodatkowo rozsądzać w kwestii powiązań - Czy istnieją też inne kolory powiązań oprócz tych wskazanych trzech?Niektórzy gracze po prostu decydują się na przypisanie aurze więcej niż jednego koloru albo jakiegoś koloru przejściowego, bo pasuje im do postaci więcej niż jeden kolor i nie potrafią zdecydować się na konkretny. Twoja postać widzi wszystkie te kolory i potrafi je odróżnić od kolorów wywołanych przez emocje. Na ten moment nie istnieją inne nici powiązań, jeżeli jakieś zostaną dodane, to dam znać w ogłoszeniu.
Cytat:Hejka naklejka1. Będzie dodana dzisiaj albo jutro.
1. Czy karta dla rozszczepieńców się już pojawiła czy jeszcze nie?
2. Chciałabym kupić statek ale właściwie nie wiem jak Sad
2. Wstrzymaj się do niedzieli, bo chwilowo sklepik to work in progress (nie mogłam ruszyć tego dalej przez studia).
Cytat:Czy żeby zostać właścicielem skrzata domowego muszę wykupić całą lokację i dopiero skrzata jako zabezpieczenie, czy jest jeszcze jakaś osobna, bezlokacyjna opcja?Nie ma opcji bezlokacjowej (i na 100% nie będzie), bo skrzat musi gdzieś mieszkać i pełni funkcję służby domowej. Zgodnie z sugestią graczy planuję jednak przenieść go do zabezpieczeń podstawowych, żeby mogli wykupić go sobie gracze z lokacją na poziomie zerowym (jak wyżej - dajcie mi ten weekend na poklikanie zmian, jeżeli przyjmę wam kp i coś się zmieni na niekorzyść waszej wizji, to będziecie mogli to podmienić w każdym momencie / zostaną wam zwrócone pdki różnicy).