• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Lewis McKinnon

Lewis McKinnon
Robin Hood
You died? Walk it off.
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
—
zawód
Kucharz w Rejwachu
Brązowe włosy, szare oczely, przetykane słońcem, kolczyk w uchu i szeroki uśmiech. Jeansowe kurtki, tania woda kolońska i drobna budowa ciała (172cm). Czasami smugi sadzy pod oczami, pozostałości po niedokładnie zmytym kamuflażu.

Lewis McKinnon
18.12.2024, 14:12  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2025, 00:49 przez Lewis McKinnon.)  

Chciałabym zjeść tamte dni, ale wspominanie jest jak jedzenie, nie uważasz? Pożera się przeszłość, żeby się ogrzać.

Catherynne M. Valente, Nieśmiertelny

playlista jak ją zrobię | myślodsiewnia
[Obrazek: lT3SP5Y.png]
Omelette du fromage
2 jajka
4 łyżki parmezanu
4 łyżki niebieskiego sera pleśniowego
1 łyżka oliwy z oliwek
1 łyżka szczypiorku
Przyprawy: sól, pieprz, zioła prowansalskie, do smaku

Przygotowanie: Do miski wbij jajka i zetrzyj parmezan. Dodaj sól, pieprz i zioła. Całość dokładnie wymieszaj. Na patelni rozgrzej oliwę i wylej masę jajeczną. Na wierzchu ułóż pokrojony na drobne kawałki ser pleśniowy. Całość smaż do ścięcia, następnie przełóż omlet na drugą stronę i lekko przyrumień. Podawaj udekorowany posiekanym szczypiorkiem.

Poznajmy się bliżej

W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie, jako właściciela knajpki na Nokturnie, pośród ukochanej społeczności. Bogin przyjmuje przy mnie formę... moich odciętych rąk. Amortencja pachnie mi... ostrymi przyprawami i pastą do butów. Moje ulubione zaklęcie to... teleportacja. Mój patronus przyjmuje formę... sowy. Wróżbiarstwo to dla mnie... bujdy na resorach. Wybacz Ambrosia, kocham cię, jesteś moją ulubioną kuzynką. Czarna magia? Cóż... istnieje. Chujowy problem, chujowe środki zaradcze. Za swoje największe osiągnięcie uważam... rzucenie palenia. Stoję po stronie... Ludzi pracy. Moje serce należy do... mojego zestawu noży kuchennych.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Lewis McKinnon - przez Lewis McKinnon - 02.12.2024, 09:10
RE: Lewis McKinnon - przez Dearg Dur - 18.12.2024, 14:11
RE: Lewis McKinnon - przez Dearg Dur - 18.12.2024, 14:11
RE: Lewis McKinnon - przez Lewis McKinnon - 18.12.2024, 14:12
RE: Lewis McKinnon - przez Lewis McKinnon - 25.03.2025, 12:47
RE: Lewis McKinnon - przez Lewis McKinnon - 25.03.2025, 12:54

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki