• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Poza schematem Retrospekcje v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 … 16 Dalej »
[Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje!

[Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje!
Evil Prince
The devil doesn't bargain, he'll only do you harm again
krew
genetyka
zawód
Średniego wzrostu (metr siedemdziesiąt osiem) chłopak o ciemnych włosach i orzechowych oczach. Zawsze uśmiechnięty, choć pod uśmiechem skrywa swoje prawdziwe intencje, które nie są tak miłe.

Theo Kelly
24.12.2024, 04:41  ✶  
- Nic dziwnego, dopiero niedawno wróciłem z Hogwartu - nie było mnie to do końca czerwca - mruknął bardziej do siebie, w końcu tutaj na Aleje horyzontalnej nie było to zbyt popularne aby poznawać wszystkich swoich okolicznych sąsiadów. Z jednej strony błogosławieństwo, bo można było sobie żyć w spokoju, z drugiej jednak mogło prowadzić do niefortunnych wydarzeń - tak jak dzisiaj.
Zmarszczył brwi i uniósł jedną w nieco zdziwionym geście.
- Jak to nie? Oskarżyłem cię o bycie włamywaczem i byłem gotów wezwać na ciebie służby porządkowe - to nie było takie byle co, przynajmniej nie dla niego, nie czuł się dobrze, że w taki sposób "zapoznał się" z nową sąsiadką. Dlatego też czuł się niejako w obowiązku, aby choć w taki sposób "odkupić" swoje winy. - Och, a może w takim razie herbata? A może lody? - zapytał drapiąc się po boku głowy, chcąc jej w jakiś sposób wynagrodzić to w jaki sposób rzucał oskarżeniami w jej stronę. Zupełnie nieświadom, że rozmawia z celebrytką magicznej społeczności - utalentowaną, profesjonalną graczką w quidditcha. Sport nie był nigdy jego konikiem, dlatego też zapewne nawet w lepszych warunkach i okolicznościach miałby problem aby ją rozpoznać. - Nie daj się prosić, bo za każdym razem jak wyjrzę przez okno to będzie mnie zjadać poczucie winy - dodał jeszcze tytułem wyjaśnienie, dlaczego nie odpuścił tak prosto po tym, gdy wyjawiła, że nie pija kawy. A może to było tylko uprzejma forma odmowy, bo nie chce mieć z nim nic wspólnego i pierwszym wrażeniem zraził ją do siebie wybitnie.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Mackenzie Greengrass (2084), Theo Kelly (1884)

Wiadomości w tym wątku
[Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje! - przez Theo Kelly - 21.11.2024, 04:19
RE: [Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje! - przez Mackenzie Greengrass - 24.11.2024, 12:27
RE: [Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje! - przez Theo Kelly - 24.11.2024, 20:55
RE: [Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje! - przez Mackenzie Greengrass - 27.11.2024, 17:51
RE: [Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje! - przez Theo Kelly - 01.12.2024, 16:34
RE: [Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje! - przez Mackenzie Greengrass - 04.12.2024, 13:55
RE: [Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje! - przez Theo Kelly - 07.12.2024, 13:28
RE: [Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje! - przez Mackenzie Greengrass - 09.12.2024, 12:53
RE: [Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje! - przez Theo Kelly - 12.12.2024, 04:12
RE: [Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje! - przez Mackenzie Greengrass - 12.12.2024, 21:50
RE: [Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje! - przez Theo Kelly - 24.12.2024, 04:41
RE: [Lipiec 1971] Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to złodzieje! - przez Mackenzie Greengrass - 29.12.2024, 16:56

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa