27.01.2023, 09:40 ✶
Brzmi poważnie. Ale chyba najważniejsze, że skończyło się w Mungu, a nie w kostnicy. Wybacz, moje sposoby pocieszania to chyba tylko dobijanie - dlatego zazwyczaj tego nie robię. Wiesz, że nie mam niczego złego na myśli.
Nie wyrzucą Cię, za dobry jesteś. Zobaczymy jak to się dalej potoczy, każdemu się noga może powinąć, zwłaszcza w takiej dziedzinie. Wiadomo, że bezpieczeństwo przede wszystkim, ale wypadki się zdarzają, Cas. Chcesz mogę porozmawiać z Eden, może jakby cię próbowała ta osoba pozwać lub jej rodzina, to chociaż mogłoby Ci to pomóc? Ja się na tym nie znam.
Prace nijak. Nie idą do przodu, stoją w miejscu, ciągle. Mam wrażenie, że dotarłem do granicy swoich możliwości i żeby wejść wyżej musiałbym rozbić sufit - nie, nie dosłownie, taki przenośny. Tak samo się czułem przed stworzeniem eliksiru na Nocne Mary, więc może coś jest na rzeczy? Wszystko, co ostatnio próbowałem nie wyszło, no, w większości. Lub miało inny efekt, niż zakładałem, ale kim bym był jakbym się zamykał na nowe możliwości.
Nie utop się, a jak już to w sumie mam pomysł na użycie skrzeloziela w niestandardowy sposób z paroma innymi składnikami. Mogę ci podesłać próbkę, ale ostrzegam - może nie zadziałać lub spowodować, że będziesz oddychał tylko pod wodą przez jakiś czas.
Co do sowy - można spróbować przedłużyć jej życie, ale nic nie obiecuję. Jakkolwiek irracjonalnie by to nie brzmiało z mojej strony - może lepiej dać jej odejść w swoim własnym tempie, ciesząc się resztą dni, jakie możesz z nią spędzić.
Nie zapomnij mi odpisać, bo tym razem ja pofatyguje się do tej twojej 'piwnicy',
Will
Sometimes, I wonder if I should be medicated;
If I would feel better just lightly sedated
If I would feel better just lightly sedated