• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Aleja horyzontalna v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 … 11 Dalej »
[05.09.72, ranek] gay tea || Charles & Perseus

[05.09.72, ranek] gay tea || Charles & Perseus
sommerfugl
Although the butterfly and the caterpillar are completely different, they are one and the same.
krew
genetyka
zawód
173cm wzrostu, smukła sylwetka, nieco zbyt blada cera, której jasny odcień potęgowany jest tylko przez ciemne włosy i oczy. Nie nosi zarostu, ubiera się zwykle elegancko. W słowach często przebija się jego skandynawski akcent.

Charles Mulciber
08.01.2025, 15:58  ✶  
Rumiany jak dojrzała brzoskwinka Charlie złapał oddech, próbując uspokoić się po wcześniejszym pośpiechu. Uśmiechnięty i pobudzony, był jak przeciwieństwo ponurego Perseusa, cierpiącego na sam widok młodości i zadowolenia, które wylewało się z Mulcibera przez samą możliwość poznania magipsychiatry. Nie mając pojęcia o ocenie, którą Perseus mu wystawił, Charles wskazał dłonią kierunek.

- Tak, mieszkam ledwie parę kamienic dalej! - Podzielił się, przechodząc przez próg tak pewnie, jakby wchodził do starego znajomego. - Wynajmuję mieszkanie od przyjaciela. To takie niespodziewane, spotkać tylu dostojnych czarodziejów właśnie tutaj, na Horyzontalnej! Dotąd sądziłem, że wszyscy z czarodziejskich rodów żyją w wielkich dworach gdzieś w lesie, jak mój wuj Alexander. Ale to ma sens, prawda? Mieszkać w mieście, blisko... wszystkiego, tak naprawdę. - Paplał, zdradzając, że nie ma pojęcia o swoim wuju Alexie. Alex nie był nawet jego wujem, a bardziej kuzynem, do tego również był sąsiadem z Horyzontalnej. - Poza tym, dwory są tylko dla głównych linii. Wracając do tematu, to ja cieszę się, że mogę pomóc przy kiermaszu, choć nie przeczę, że widzę w tym zysk również dla siebie. Mam nadzieję, że to w porządku.

Charlie starał się nie rozglądać za bardzo, ale nie mógł temu pomóc, gdy jego wzrok padał na coraz to kolejne elementy mieszkania Perseusa. Może i było ciemno, lecz również...

- Przytulnie. - Skomentował cicho, tylko dla siebie. - To znaczy, masz bardzo ładny dom. - Zreflektował się, patrząc znów na gospodarza. - Bardzo tu ładnie. Angielskie domy mają tyle uroku! Twój również, Percy. Naprawdę mogę zwracać się Percy? Chyba nie dzieli nas duża różnica wieku. - Stwierdził, zajmując jeden z foteli. Teczkę, którą miał ze sobą, odstawił koło fotela. Świeczkami zajmą się za chwilę. - Dziękuję za herbatę, mógłbym prosić cukier? Masz dobre ucho, Percy! Wychowałem się w Norwegii. I Szwecji, jeśli licząc szkołę. - Zdradził swoją edukację, z której był zresztą bardzo dumny. - Moi rodzice wyprowadzili się do Skandynawii wiele lat temu.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Charles Mulciber (1448), Perseus Black (1304)

Wiadomości w tym wątku
[05.09.72, ranek] gay tea || Charles & Perseus - przez Perseus Black - 11.12.2024, 14:34
RE: [05.09.72, ranek] gay tea || Charles & Perseus - przez Charles Mulciber - 11.12.2024, 16:51
RE: [05.09.72, ranek] gay tea || Charles & Perseus - przez Perseus Black - 07.01.2025, 16:04
RE: [05.09.72, ranek] gay tea || Charles & Perseus - przez Charles Mulciber - 08.01.2025, 15:58
RE: [05.09.72, ranek] gay tea || Charles & Perseus - przez Perseus Black - 09.01.2025, 02:16
RE: [05.09.72, ranek] gay tea || Charles & Perseus - przez Charles Mulciber - 20.01.2025, 15:12

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa