• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara

Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara
Chichot losu
I’m not looking for the knight
I’m looking for the sword
sława
V
krew
czysta
genetyka
widmowidz
zawód
detektyw BUM
Brązowe włosy, ciemne oczy, wzrost wysoki jak na kobietę, bo mierzy sobie około 179 centymetrów wzrostu. Twarz raczej sympatycznie ładna niż piękna, nie wyróżniająca się przesadnie i rzadko umalowana. Brenna porusza się szybko, energicznie, głos ma miły i rzadko go podnosi. Ubiera się różnie, właściwie to okazji - w ministerstwie widuje się ją w umundurowaniu albo w koszuli i garniturowych spodniach, kiedy trzeba iść gdzieś, gdzie będą mugole, w Dolinie w ubraniach, które ujdą wśród mugoli, a na przyjęcia i bale zakłada typowe dla tej sfery zdobione szaty lub suknie. W tłumie łatwo może zniknąć. Jeżeli używa perfum, to zwykle to jedna z mieszanek Potterów, zawierająca nutę bzu, porzeczki i cedru, a szamponu najczęściej jabłkowego, rzecz jasna też potterowskiego.

Brenna Longbottom
01.02.2025, 16:16  ✶  
02.09.72

Hjalmarze,

przepraszam, że odpisuję tak późno – ostatnio sporo się działo, napisałam szkic listu i potem odkryłam, że nie wysłałam go razem z innymi.
Znajomy specjalista przyjrzał się temu szkicowi i twierdzi, że miał kontakt z tą runą: najwyraźniej pomaga ochraniać przed złymi wpływami. I przez złe wpływy nie mam na myśli sąsiada, który zachęca do piątego piwa, a paskudne istoty pukające do drzwi. Używaliście jej może w podobnych celach w Twojej ojczyźnie? Umieszczaliście ją na jakichś przedmiotach albo w domach?
Jeżeli to ten Giovanni, o którym myślę, to luźno go kojarzę, poznaliśmy się przez wspólnych znajomych. Wątpię, żebyś musiał się przejmować, interesują go bardzo rzeczy takie jak przypadki trzeciego oka, klątwy pokoleniowe i rodzaje magii, które bada zwykle pewnie Departament Tajemnic, jest patronem dla paru osób, które mają dość niezwykłe zdolności. Podejrzewam, że ta dziewczynka może być po prostu jedną z nich i stąd takie jej zachowanie, ale jestem więcej niż pewna, że jej nie porwał. Na wszelki wypadek sprawdzę jednak rysopis w ostatnich zgłoszeniach.
Chętnie w takim razie wpadnę kiedyś z moim projektem.

Pozdrowienia
Brenna
Odkryj wiadomość pozafabularną
Informacje o runie od Thomasa Figga – aegishjalmur było runą, która chroniła przed doppelangerem + Tomek ma runy.

Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Hjalmar Nordgersim - 15.04.2023, 20:36
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Pandora Prewett - 12.05.2023, 23:04
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Pandora Prewett - 30.05.2023, 20:14
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Brenna Longbottom - 12.09.2023, 21:58
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Laurent Prewett - 03.10.2023, 14:58
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Pandora Prewett - 12.10.2023, 23:10
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Laurent Prewett - 15.04.2024, 17:39
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Pandora Prewett - 02.06.2024, 22:44
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Brenna Longbottom - 03.06.2024, 18:55
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Laurent Prewett - 16.06.2024, 16:45
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Charlotte Kelly - 31.10.2024, 13:16
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Brenna Longbottom - 05.01.2025, 12:37
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Charlotte Kelly - 05.01.2025, 12:43
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Eutierria - 18.01.2025, 22:57
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Brenna Longbottom - 01.02.2025, 16:16
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Lorraine Malfoy - 12.02.2025, 01:47
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Laurent Prewett - 16.02.2025, 02:10
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Lorraine Malfoy - 18.02.2025, 15:23
RE: Brynjólfur - maskonur zwyczajny Hjalmara - przez Pandora Prewett - 18.05.2025, 23:14

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa