05.03.2025, 22:34 ✶
Wiadomo, to nie tak, że nikt absolutnie na świecie nie wie, że Woody to Clemens, bo to byłby oczywisty absurd, ale w społeczeństwie on nie funkcjonuje od wieeelu lat jako Longbottom.
Twoja KP: Ponieważ od dziecka był bardzo towarzyski i idąc przez życie, zebrał mnóstwo znajomości, wielu wciąż dobrze wspomina rezolutnego Woody’ego z Hogwartu czy detektywa Longbottoma.
Pochyliłam się nad tym na chwilę i sprawdziłam wasze daty urodzenia. Okazuje się, że Woody minął się w Hogwarcie z Voldemortem, ale z moich obliczeń wynika (nie jestem dobra z matmy), że zna zarówno twoją żonę jak i Morpheusa (jego to w ogóle pamięta bardzo wyraźnie), toteż zna cię jako Longbottoma, który dopuścił się mezaliansu, zdradził krew, był policjantem, uciekł z domu... Jak dla mnie rzuć Kręgiem I, jeżeli wyrzucona kość będzie absurdalna, to ją sama przerzucę.
To samo dla Heluni. Laska się przedstawia od kilkunastu lat jako Helloise i tyle. Są tacy, co kojarzą, że jest Rowle, bo nie wydziedziczyli jej oficjalnie, tylko pozwolili być zapomnianą przez mroki czasów cioteczką. Dla ludzi w codziennym kontakcie jest po prostu jakąś tam czarownicą i chuj wie o co z nią biega, ale na papierze i w pamięciach tych, którzy ją kojarzyli wcześniej, Rowle.
Ta postać jest świeża, nie masz żadnych relacji na poważnie tylko jakieś offtopowe żarty podpięte pod profil, nie mam pojęcia, czy Śmierciożercy ją pamiętają.
Jeśli dobrze rozumiem, te rzuty można robić w dowolnym momencie kwartału, prawda?
Musisz rzucić, żeby grać po 8 września.
Czy pod warunkiem, że nie będę tą postacią pisać na razie niczego po ósmym, będę mogła sobie te kości rzucić np. za miesiąc, jak się zdecyduję na pierwszy plan?
Tak.