• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Alice Jackson

Alice Jackson
Dziennikarka
let me tell you a story...
krew
genetyka
zawód
Alice zdecydowanie wyróżnia się z tłumu swoją aparycją. Jej karnacja jest jaśniejsza niż większości czarodziejów, dodatkowo jej czoło zdobi biała plama, umiejscowiona tuż u nasady włosów. We włosach ma białe pasmo, które bez względu na użyte zaklęcia transmutacyjne, zawsze pozostaje w tym kolorze. Jest szczupła, niektórzy mogą wręcz powiedzieć, że za szczupła. Raczej spokojna i unikająca konfliktów. Ponadto, jest pół wilą

Alice Jackson
02.02.2023, 01:43  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.02.2023, 09:08 przez Alice Jackson.)  

Oto profil twojej postaci

Bardzo młoda półwila, która próbuje utorować sobie drogę do dziennikarskiej sławy. Była uczennica Ravenclawu. Pracuje w Proroku Codziennym jako dziennikarka, jednak łapie się również różnego typu artkułów i wywiadów zlecanych przez inne gazety. Zyskała duży rozgłos, kiedy wywiadu udzielił jej szef oddziłu wypadków przedmiotowych ze Szpitala Świętego Munga, kiedy prowadzono tam długie protesty.
Czasami nieświadomie używa na innych uroku wili, choć na ogół stara się nad tym panować. Nie ma problemu z kokietowaniem ludzi, gdy potrzebuje uzyskać od nich interesujące ją informacje.

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... mnie w ramionach miłości mojego życia.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... mojej matki
♦ Amortencja pachnie mi... Żywica, las, azot unoszący się w powietrzu tuż po deszczu
♦ Moje ulubione zaklęcie to...
♦ Mój patronus przyjmuje formę... konia
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... kompletna strata czas. Nie wierzę w przepowiednie, tylko w to, że sami kształtujemy swoja przyszłość
♦ Czarna magia? Cóż... unikam. Nie lubię i nie chcę mieć z tym nic wspólnego
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... Kilka przeprowadzonych wywiadów, o których mówiono w całym kraju
♦ Stoję po stronie... prawdy. Zawsze.
♦ Moje serce należy do... jednej osoby. Choć nie jestem pewna do której...
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Alice Jackson - przez Eutierria - 28.01.2023, 22:56
RE: Alice Jackson - przez Eutierria - 02.02.2023, 01:42
RE: Alice Jackson - przez Eutierria - 02.02.2023, 01:42
RE: Alice Jackson - przez Alice Jackson - 02.02.2023, 01:43

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny