02.02.2023, 20:00 ✶
(01.02.2023, 18:54 )Chester Rookwood napisał(a):Cytat:Dwudziesty ósmy Minister Magii, który piastował swój urząd w latach 1962-1968, nie rządził pełnej kadencji z powodu nagłego zachorowania na nieznaną do tej pory chorobę. Wokół jego postaci krąży wiele kontrowersji. Czy naprawdę ingerował w wyniki World Cup? Czy na pewno zdradzał swoją żonę? Ukrytą prawdą o Nobbym Leachu jest to, że mógłby być naprawdę dobrym Ministrem, gdyby tylko nie urodził się mugolakiem. Czystość jego krwi okazała się być wystarczającym powodem, aby wymierzono przeciwko niemu szereg nieuczciwych działań, mających go całkowicie pogrążyć, usunąć ze stanowiska, a nawet zabić. Po tym zdarzeniu pracownicy Ministerstwa i wszelkie inne zamieszane w to osoby wiedziały jedno - kadencja następnego Ministra nie będzie prosta.Byłaby możliwość niewielkiej rozbudowy opisu tego scenariusza? Chodzi mi o ten fragment: Czy naprawdę ingerował w wyniki World Cup?. By dokładnie zrozumieć o co chodzi, musiałem wejść na opis postaci na HP wiki i dopiero tam było napisane, że chodzi o udział w wygranej mugolskiej piłkarskiej reprezentacji Anglii Mistrzostw Świata w 1966 r a nie jak podejrzewałem, że chodzi o Quidditcha.
Możesz rozegrać to, jak działałeś przeciwko Nobbym lub to, jak zacierałeś to, co nazmyślali jego przeciwnicy (nie może to być końcowa choroba - dokonał tego Abraxas Mafloy). Jeżeli żadna z tych opcji nie pasuje do postaci, możesz rozegrać rozmowę lub kłótnię (datowaną na 1962-1971) dotyczącą Nobbyego Leacha, w której postać go broni lub go antagonizuje (musi posiadać jakąś opinię na temat tych wydarzeń).
Wkradł się też błąd w nazwisko Abraxasa.
Poprawione.