• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Śmiertelnego Nokturnu v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
[02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować?

[02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować?
she who hunts alone
Enduring things is what you do best
Gritting your teeth and bearing them.
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
wilkołak
zawód
Rejwach
Stosunkowo wysoka [175] kobieta o szczupłej, nieco wychudłej sylwetce. Ma długie, brązowe włosy i zwykle nosi je rozpuszczone, a na świat patrzy dużymi, zielonymi oczami.

Asena Greyback
18.03.2025, 07:16  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.03.2025, 18:54 przez Asena Greyback.)  
Niektórzy twierdzili, że jebało od niej mokrym psem, chociaż ona była przekonana, że im się myliło z jednym z naturalnych aromatów, które można było uświadczyć na Nokturnie. Póki jednak ktoś otwarcie nie kręcił na nią nosem, to nie mogła z tym nic zrobić. Dziewczynę, którą przyprowadził ze sobą Lewis, przywitała więc ładnym uśmiechem, takim nieco bardziej szczerym i przyjaznym niż ten, który rezerwowała dla klientów. Kolegę natomiast pożegnała pełnym nastoletniego zadęcia, zajmę się twoją dziewczyną, Lewis, kiedy ten znikał w kuchni, chcąc przygotować coś do jedzenia.

Przetarła ostatnią szklankę, z właściwą dla Rejwachowych standardów niedbałością i odstawiła ją na miejsce, szmatę odkładając na blat i obdarzając nagle Kayleth całą swoją uwagą.
- Zjadam tylko małe, niegrzeczne dziewczynki. Jak w bajce o czerwonym kapturku - uśmiechnęła się wesoło, jakby każda jej komórka ciała walczyła z tym, żeby wyzbyć się tej jakiejś groźności, którą można było w niej wyczuć. Sama nie była pewna o co chodziło, ale może była to jakaś osobliwa mieszanka pewności siebie i nonszalancji, zmieszanej z latami pracowania w... wszędzie i z naturalną szczyptą wilczego pierwiastka. Coś, co jej samej nieco umykało, głównie dlatego że nie mogła oglądać się non stop w lustrze i roztrząsać nad tym jak się prezentowała. Z całą tą wilkowatością i speluniarską atmosferą Rejwachu kontrastował też sam jej ubiór. Jej koszulka błyszczała. Dosłownie, bo ktoś postanowił wyszyć na niej jakiś tandetny napis z cekinów, które połyskiwały wesolutko przy każdym ruchu, zdobiąc jakiś melanż pudrowego różu i pastelowej żółci. Slogan należał do jakiegoś tandetnego, dziewczyńskiego zespołu popularnego dekadę temu w magicznych społecznościach o którego aktualnej wartości kulturowej dobitnie świadczył fakt, że ktoś jego merch oddał na wagę do szmaciaka.

- Jestem Asena - pochyliła się swobodnie nad blatem, opierając o niego łokciami i opierając brodę na splecionych palcach dłoni. - Lewisowi pewnie troszkę tam zejdzie, więc co powiesz na tour de Rejwach? - zagaiła, zgrabnie przesuwając akcent tak, by nazwa lokalu wybrzmiała odpowiednio do poprzedzających, obcojęzycznych słów. - I tak jest dzisiaj mały ruch.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Asena Greyback (2735), Keyleth Nico Yako (2673)

Wiadomości w tym wątku
[02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 17.03.2025, 22:37
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 18.03.2025, 07:16
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 22.03.2025, 21:53
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 26.03.2025, 16:07
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 26.03.2025, 18:10
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 26.03.2025, 19:04
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 26.03.2025, 19:50
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 27.03.2025, 05:29
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 27.03.2025, 08:22
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 27.03.2025, 23:36
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 28.03.2025, 08:30
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 07.04.2025, 21:47
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 16.04.2025, 13:27
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 17.04.2025, 01:19
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 28.04.2025, 09:40

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa