24.03.2025, 21:20 ✶
Stasiu, to tak:
1. Zacząłeś grę w Spaloną Noc bez wypełnienia deklaracji. Weź ją wypełnij zanim będziesz grał dalej i uzupełniaj tego posta tak często jak możesz o nowe sesje, bo ja po tym sprawdzam, co tam sobie piszecie i jak zobaczę coś, czego nie powinno być to się zespawnuję i ci pomogę (więc tak jest mi to potrzebne na serio i tobie też pomoże ułożyć chronologię, bo inne wątki tej chronologii nie uwzględniają). Oczywiście ja dostaję powiadomienie o tym, że jest nowy wątek (dlatego wam kazałam zgłaszać te sesje od razu po ich rozpoczęciu), ale to bardzo ułatwia mi sprawę kiedy trzeba ująć admińskim okiem konkretną postać (tak mi też się nigdy tego nie chce linkować).
2. Edytowałam ten post i anulowałam drugi rzut.
3. Są zadania, w których wyraźnie określiłam, że wszyscy w sesji mają tylko jedną próbę na wszystkie biorące udział w postacie. Czyli jak Stasiowi się nie udało, a to on rzucił, to jest to porażka kompletna i Louvain już próbować nie może, tylko opisujecie swoją porażkę (najczęściej są to zadania z losowych kości z zadań dla cywili). To się tyczy tej jednej akcji, a nie całej sesji.
Rzutów w sesji może być więcej, w zgodzie z punktami 4 i 5 zasad Spalonych Zadań.