26.03.2025, 10:50 ✶
Odpowiedź przyszła na tej samej kartce, co list Garricka zawierający prośbę o pomoc w przyjęciu towaru. Litery były małe o ostrych wykończeniach, jakby ktoś skrobał ten list hehe pazurem.

bardzo bym chciał pomóc ale mój stan o którym panu wspominałem z tymi roślinami co rosną wszędzie jak się zbytnio zdenerwuje to się dzieje zawsze jak jestem w okolicy pociągu ja wiem że pan mi nie wierzył do końca ale u pana w warsztacie wszystko jest tak spokojne i miłe że nawet szczypta tej okrutnej magii nie spadnie na ziemię w przeciwieństwie do wiórów
pociąg to jednak absolutne przeciwieństwo warsztatu
mogę zapytać Nory o zapytam jej brata bo on dużo się teleportuje i może znalazłby czas w sensie do miasta pewnie by się teleportował a wracał pociągiem z towarem kiedy to dokładnie miałoby być? mogę poprosić by do pana przyszedł
udało mi się w końcu wywiercić łożysko na rdzeń 1/8
klient od pierwszej różdżki zadowolony zabawnie bo zamienia się w konia a wybrał tą z jednorożcem myślałem że może i jemu teraz wyrośnie róg
niedługo zawiśnie więźba w moim warsztacie w dolinie czy będzie chciał pan przyjechać na tańcowanie i picie aby zaprosić duchy do opieki?
pociąg to jednak absolutne przeciwieństwo warsztatu
mogę zapytać Nory o zapytam jej brata bo on dużo się teleportuje i może znalazłby czas w sensie do miasta pewnie by się teleportował a wracał pociągiem z towarem kiedy to dokładnie miałoby być? mogę poprosić by do pana przyszedł
udało mi się w końcu wywiercić łożysko na rdzeń 1/8
klient od pierwszej różdżki zadowolony zabawnie bo zamienia się w konia a wybrał tą z jednorożcem myślałem że może i jemu teraz wyrośnie róg
niedługo zawiśnie więźba w moim warsztacie w dolinie czy będzie chciał pan przyjechać na tańcowanie i picie aby zaprosić duchy do opieki?