• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Poza schematem Retrospekcje v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 16 Dalej »
[listopad 1937] It's not easy being a teenage girl

[listopad 1937] It's not easy being a teenage girl
twoja stara
Ahora sé que la tierra
es el cielo,
Te quiero, te quiero
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
aurowidz
zawód
pracownik administracyjny w szpitalu św. Munga
171 cm wzrostu, truskawkowe blond włosy, niebieskie oczy. Schludnie ubrana. Jej głos jest wysoki, ale przyjemny dla ucha.

Jolene Bletchley
30.03.2025, 00:53  ✶  
Jolene zaniosła się śmiechem, sama nie wiedząc z jakiego powodu. Czy to dlatego, że udało im się zbiec i ukryć, czy też dlatego, że cała ta sytuacja była absurdalna? A może po prostu cieszyła się, bo po raz pierwszy w życiu ktoś stanął w jej obronie?
– Haha… Chyba nigdy nie widziałam tej niuni tak przestraszonej. Zasłużyła sobie. – rzeczona Puchonka dręczyła ją od lat, więc Jo nie miała wobec niej ani krzty współczucia.
– T-tak, wszystko okej. Dziękuję. Naprawdę, nie musiałaś tego dla mnie robić... – z jakiegoś irracjonalnego powodu, Bletchley czuła się winna całemu zajściu. Za uderzenie innej uczennicy, Tessę czekała przecież surowa kara. Tyle kłopotów po co, żeby chronić szkolnego wyrzutka?
Kiedy Ślizgonka zaczęła ją otrzepywać, Jolene speszyła się. Nawet nie dlatego, że obca dziewczyna ją dotykała; po prostu dziwnie się czuła z tym, że ktoś się o nią troszczył.
– Wiem. – odpowiedziała, ściskając rękę towarzyszki, ale sekundę później zrozumiała, jak niezręcznie musiało to zabrzmieć. Bowiem parę lat temu cały Hogwart szeptał o tragedii w rodzinie Skamander. Nawet Jo słyszała te plotki, choć nie znała szczegółów. – Ach, wybacz... Jestem Jolene, ale możesz mi mówić Jo. – skoro Tessa nie znała jej imienia, to istniała szansa, że nie uważała Bletchley za dziwadło. Jolene bardzo chciała w to wierzyć.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Jolene Bletchley (1279), Quintessa Longbottom (1862)

Wiadomości w tym wątku
[listopad 1937] It's not easy being a teenage girl - przez Jolene Bletchley - 19.12.2024, 18:49
RE: [listopad 1937] It's not easy being a teenage girl - przez Quintessa Longbottom - 21.12.2024, 02:25
RE: [listopad 1937] It's not easy being a teenage girl - przez Jolene Bletchley - 21.12.2024, 22:35
RE: [listopad 1937] It's not easy being a teenage girl - przez Quintessa Longbottom - 22.12.2024, 02:16
RE: [listopad 1937] It's not easy being a teenage girl - przez Jolene Bletchley - 23.12.2024, 18:35
RE: [listopad 1937] It's not easy being a teenage girl - przez Quintessa Longbottom - 25.03.2025, 22:28
RE: [listopad 1937] It's not easy being a teenage girl - przez Jolene Bletchley - 30.03.2025, 00:53
RE: [listopad 1937] It's not easy being a teenage girl - przez Quintessa Longbottom - 05.06.2025, 23:47

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa