• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Śmiertelnego Nokturnu v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
[02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować?

[02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować?
she who hunts alone
Enduring things is what you do best
Gritting your teeth and bearing them.
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
wilkołak
zawód
Rejwach
Stosunkowo wysoka [175] kobieta o szczupłej, nieco wychudłej sylwetce. Ma długie, brązowe włosy i zwykle nosi je rozpuszczone, a na świat patrzy dużymi, zielonymi oczami.

Asena Greyback
07.04.2025, 21:47  ✶  
- O, moja mama też tak potrafi - rzuciła lekko, z miną właściwą komuś, kto absolutnie nie wiedział z czym mogły się wiązać te słowa i jaki mogły nieść ciężar. Po prawdzie trochę paplała dla samego toczenia rozmowy do przodu i ciągnięcia subtelnie Nico za język, kiedy ta rzucała jakieś ciekawsze słowa, zamotane w całą resztę pogaduszki. Ale trochę nie oczekiwała tutaj znaleźć dawno zaginionego kuzynostwa i Bonesowie niezbyt ją obchodzili sami w sobie. Byli zawsze jakimś odległym obrazkiem. Duchami i wymyślonymi osobami, o których opowiadała ich matka, bo jej rodzina niewiele chciała mieć wspólnego z nią po tym, jak bezwarunkowo oddała się Greybackowi. Asena nawet im się nie dziwiła - jej matka w pewnym momencie zaczęła jej wyglądać na straconą sprawę, a dokładniej w tym kiedy była już na tyle duża by rozmyślając o przeszłości dopatrzeć się pewnych schematów w zachowaniu. Veronica była ofiarą, ale nie mogła uciec od swojego oprawcy bo w jakiś pokrętny sposób kochała go aż za mocno. Ale dlaczego w końcu wyrwała się z domu... tego Sena nigdy się nie dowiedziała, nie ważne ile matki szukała. Podejrzewała, że może jej rodzina jednak podała jej rękę, kiedy ta o to poprosiła, ale na tyle skutecznie że ciężko było ją znaleźć.

- Słomkowy kapelusz brzmi całkiem dobrze, ale nie mów Tarpowi że ci coś takiego powiedziałam, bo zaraz będzie chciała nasadzić temu szczuroszczetowi jakiś prawdziwy, a ja nie wiem czy zniosę więcej kapeluszy na metr kwadratowy w tej budzie. A co do Lewisa, to tak sobie myślę, że ona ma już wszystko obcykane. Znaczy możesz lizać, śmiało, co najwyżej porównacie sobie wtedy subtelne nuty spod pachy szczurka. Podobno, wbrew pozorom, mają tam najprzyjemniejszy bukiet - poklepała Kayleth wesoło po ręce, kiedy ta złamała ją za przedramię. - Na górze mieszkam ja i Woody. Lewis ma swoje własne salony i to nawet nie takie w burdelu, a całkiem przyzwoite i przestronne. Zero odpadających kończyn, nie to co u taty. Dziadka? Ciotecznego dziadka? - zamyśliła się na moment, ale największy problem stanowił fakt, że nie mogła wiedzieć ile pan Philip McKinnon miał lat. Może był jakimś pra-pra-pra-pra-pradziadkiem? - Do szemranych transakcji dochodzi na całym Nokturnie, ale przyznam ze tak, mamy czasem paru ponurych Obieżyświatów w kącie karczmy. - Greyback parsknęła wesoło, słysząc burczenie w brzuchu koleżanki i włożyła jej dłoń pod swoje ramię, wyprowadzając z pomieszczenia. - Nic im nie będzie, a może i nawet Lewis już skończył robić jeść.

Open hand or closed fist would be fine
Blood is rare and sweet as cherry wine
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Asena Greyback (2735), Keyleth Nico Yako (2673)

Wiadomości w tym wątku
[02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 17.03.2025, 22:37
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 18.03.2025, 07:16
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 22.03.2025, 21:53
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 26.03.2025, 16:07
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 26.03.2025, 18:10
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 26.03.2025, 19:04
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 26.03.2025, 19:50
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 27.03.2025, 05:29
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 27.03.2025, 08:22
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 27.03.2025, 23:36
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 28.03.2025, 08:30
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 07.04.2025, 21:47
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 16.04.2025, 13:27
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Asena Greyback - 17.04.2025, 01:19
RE: [02.09 Arsena Bez R & Keyleth] Czy możesz mnie adoptować? - przez Keyleth Nico Yako - 28.04.2025, 09:40

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa