• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Aleja horyzontalna v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 11 Dalej »
[Jesień 72, 8-9.09 Spalona Noc, Quintessa & Mille] Mother Love

[Jesień 72, 8-9.09 Spalona Noc, Quintessa & Mille] Mother Love
constant extreme
when sister and brother stand shoulder to shoulder,
who stands a chance against us?
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
snowidz
zawód
Brygadzistka na chorobowym
Drobna (157cm, niedowaga), blada i czarnowłosa, o oczach złotych jak miód.

Millie Moody
19.05.2025, 09:47  ✶  
Quintessa ledwie skończyła mówić, a musiała zmierzyć się z wczepioną w nią gówniarą, która cała trzęsła się z emocji i buzującej w jej żyłach adrenalinie.

- Kurwa bo Ty nic nie wiesz ja pierdole! - zauważyła światle, kiedy ex Longbottomowa zdawała się mieć srogie delulu na temat bieżącej sytuacji i zdawała się wychodzić na jakiś wieczorek brydżowy czy inne gówno, którym zajmują się o tej porze starsi ludzie.

Miles się odsunęła i przeczesała palcami ścięte ostrzem rozkazu Morpheusa włosy. Szczęśliwie nie była Samsonem, żeby stracić swoją siłę - o wiele bardziej przeczołgała ją śpiączka i dwa miesiące w zamknięciu. Trzeba było działać, ale informacje... trzeba było przekazać informacje.

dlaczego ja? tak bardzo kurwa się nie nadaję do zdawania raportów...

- Dobra więc tak ee... jak Cię nie było na zebraniu porpzednim to papcio Morifna powiedział, że miał wizję że wszystko jesieniąpójdzie z dymem i trzeba zbierać wodę czy coś - spotkanie pamiętała jak przez mgłę, w głównych punktach krążących wokół "nie ma Alastora" oraz "czystorkwiste dupki z którymi się rucham całkiem prawdopodobne, że są śmierciożercami" czy też "wszyscy na mnie patrzą" oraz "zaraz zapomnę jak się oddycha" czy też "muszę stąd wypierdalać bo nie dam rady". Była wykurwiście zajebistym źródłem informacji. Taki rzetelnych i sprawdzonych.

- No i zaczęło się tylko boginii zajbała się w akcji i zapomniała wspomnieć że ta jesień to jeszcze przed mabon się wyjebie. Całe niebo nad Londynem nad CAŁYM Londynem zaszło czarnymi chmurami z których pada pojebany czarnomagiczny pył, popiół czy coś. Budynki gdzie jest tego więcej zajmują się ogniem, lada moment na ulice wypełznie to śmierciożercowe robactwo i zacznie sobie karnawał w pełni, ogień przeskakuje między domami, dym zachowuje się dziwnie jest... jest kurwa piekło i będzie jeszcze gorzej. Musimy... musimy się pochować mugolaków, żeby nie było linczu na ulicy. U Nory pewnie będzie jeden punkt, u wiesz u Twojego exa drugi no i ... - rozejrzała się po zagraconym antykwariacie, a potem wyciągnęła różdżkę. [b]- Myślisz... że możemy zrobić tu więcej miejsca i pochować ludzi też u Ciebie? W ogóle... masz jakieś miotły? Będziemy mogli ich tak szybicej przerzucać. Ostatnio wyjebałam się na teleportacji i rozjebałam kolano, jednak bardziej ufam twardemu drągowi między nogami teraz niż temu że mogę się skupić ze swoją rozjebaną[ głową Q../b] - ramiona zadrgały jej niekontrolowanie, ale trzymała się jakoś. Praca, praca, praca... tak powiedziały jej znaki. Żadne refleksja, żadne załamka. Praca. Musiała pracować. Czekała na polecenia królowej tego miejsca, gotowa od razu przekładać rzeczy zgodnie z instrukcją starszej wiedźmy.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Millie Moody (1544), Quintessa Longbottom (1584)

Wiadomości w tym wątku
[Jesień 72, 8-9.09 Spalona Noc, Quintessa & Mille] Mother Love - przez Millie Moody - 08.04.2025, 13:05
RE: [Jesień 72, 8-9.09 Spalona Noc, Quintessa & Mille] Mother Love - przez Quintessa Longbottom - 19.05.2025, 00:35
RE: [Jesień 72, 8-9.09 Spalona Noc, Quintessa & Mille] Mother Love - przez Millie Moody - 19.05.2025, 09:47
RE: [Jesień 72, 8-9.09 Spalona Noc, Quintessa & Mille] Mother Love - przez Quintessa Longbottom - 23.05.2025, 23:16
RE: [Jesień 72, 8-9.09 Spalona Noc, Quintessa & Mille] Mother Love - przez Millie Moody - 23.05.2025, 23:47
RE: [Jesień 72, 8-9.09 Spalona Noc, Quintessa & Mille] Mother Love - przez Quintessa Longbottom - 26.05.2025, 23:29
RE: [Jesień 72, 8-9.09 Spalona Noc, Quintessa & Mille] Mother Love - przez Millie Moody - 27.05.2025, 12:52
RE: [Jesień 72, 8-9.09 Spalona Noc, Quintessa & Mille] Mother Love - przez Quintessa Longbottom - 29.05.2025, 16:55

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa