07.02.2023, 00:01 ✶
(06.02.2023, 23:51 )Elliott Malfoy napisał(a): Myśle, że podpięcie spisu zajętych stanowisk do wzoru tworzenia KP/instrukcji jak KP napisać może być pomocne.Jak coś to ten temat został edytowany wraz z wprowadzeniem ogłoszenia.
Dodać klauzuje pt. ‘Jeżeli chcesz, aby Twoja postać była prefektem/miała stanowisko dane to zerknij na listę.’
Widnieje tam zapis "Uwaga: w tym miejscu nie wpisujemy pozycji, jaką zajmowała postać (prefekt/pozycja w drużynie quidditcha) - można to zrobić po akceptacji postaci, w tym temacie." Rozważamy jeszcze jego edycję, bo jak widać pozostawił wątpliwości.Cytat:To jest ingerencja adminów w moją postać, bo te informacje zawarte w zaakceptowanej karcie są istotne dla mnie z punktu jej kreacji. Suchy spis nie nie zastąpi mi części fabularnej.Jedyną rzeczą do zmiany w twojej zaakceptowanej karcie jest pozycja zajęta w drużynie. Jeżeli w przypadku twojej postaci jest to bardzo skomplikowane, wciąż możesz skontaktować się z osobą, która sprawdzała twoją kartę.
Victorio, nie będę ukrywać, że ten spis to też po prostu nasza (ekipy) wygoda z różnych powodów. Ale jak pisałam, jeszcze to przemyślimy i damy znać.