12.06.2025, 10:02 ✶
Po pierwsze klepię cię po plecach – póki się dobrze bawicie wszystko jest okej, a na sesji z mg można się zawsze dogadać.
Co do niepokoju – jak to pisałam to miałam w głowie taki uncanny valley vibe. Patrzysz na człowieka i masz takie „yyy eee coś jest z nim mocno nie tak help”, niekoniecznie masz jakieś konkretne skojarzenia, po prostu dziwnie ci się na niego patrzy i jest nieprzyjemnie, odczuwasz lęk.
Co do tego czy ktoś wilę lubi lub nie i jak będzie reagował – w momencie kiedy w grze jest umiejętność, która sprawia, że twoja postać jest wspaniałą uwodzicielką, ja jako administrator gry nie narzucam wam tu nic. Ludzie jako autorzy mają różne granice i nie zamierzam odrysowywać tego od linijki. Fascynacja/obsesja w wersji chwilowej, będąca efektem zastosowania się do efektu rzutu to coś, do czego zastosować się każdy gracz. A to jak to opisze niech to już będzie w waszych rękach, nie ma tu złego ani dobrego podejścia. Zwłaszcza przy tak różnych i skomplikowanych postaciach.
Wybacz za pominięcie twojego posta, przeoczyłam go (dziękuję Yuki za czujność). Jeżeli gdzieś jeszcze kogoś zgubiłam to przypomnijcie się proszę, absolutnie nie jest to celowe (przypominam, że nie ma mnie na discordzie).