30.06.2025, 17:24 ✶
Informuję, że:
- Każda osoba, która w tym momencie ukończyła przynajmniej jedną sesję, otrzymała ode mnie PW podsumowujące.
- Osoby, których sesje trwają, będą traktowane tak, jakby te zadania ukończyły, zgodnie ze zgłoszeniami w tym temacie. Jeżeli coś się w tych zgłoszeniach nie zgadza (bo na przykład w trakcie sesji zaczęliście pisać coś innego) to proszę o pilny kontakt, żeby to wyklepać (bo wam dam zadanie w związku z czymś, czego nie piszecie i będzie przypał!).
- Zgodnie z moją wiadomością na discordzie - nie ograniczam czasu na dokończenie tych sesji, ale nie przedkładajcie innych sesji i postaci ponad to, co wam zostało do napisania w ramach tych wątków. Wolne pisanie, umieranie z gorąca i urlopy są w porządku i zrozumiałe, ale jeżeli macie czas na forum, to przyciśnijcie to co zostało.
- Przypominam, że zgodnie z zasadami wydarzenia każda otwarta w jego ramach sesja musi zostać dokończona. Nie ma zmiłuj, trzeba docisnąć.
W związku z powyższym:
- Spodziewajcie się listów od waszych liderów, nowych wskazówek, zebrań i nowości. Nie wiem w jakim tempie (bo jak wiecie, ja sobie nie radzę z wysokimi temperaturami, a się wielkimi krokami zbliża 36 stopni).
- Niektóre elementy forum ulegną zmianie (na przykład opisy lokacji), pojawią się nowe ogłoszenia fabularne. Wasze działania miały na to wpływ i są efektem tego, ile punktów udało wam się uzyskać w poszczególnych fazach.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział i gratuluję ukończenia blisko 150 zadań. Ostatecznie wyniki podam w podsumowaniu po zaliczeniu wszystkich punktów.