• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Poza schematem Retrospekcje v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 16 Dalej »
[10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party

[10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party
Czarodziej
Some legends are told
Some turn to dust or to gold
But you will remember me
Remember me for centuries
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
Zastępca szefa OMSHM-u
Wysoki (191 cm), szczupły i zawsze zadbany brunet, który ewidentnie poświęca dużo czasu na to, by wyglądać najlepiej jak tylko się da. Najczęściej stroi się w wysokiej jakości szaty, garnitury i koszule. Niemal zawsze uśmiechnięty.

Jonathan Selwyn
21.07.2025, 03:17  ✶  
– Szeroko pojętych instytutacjach kultury? – Jonathan uniosł nieco brew powoli nabierając jednak pewnych podejrzeń. – Oj, Robercie, chyba się nie zrozumieliśmy. Ja absolutnie nie chcę w żaden sposób deprecjonować popcornu. Po prostu musisz przyznać, że częściej znajdziesz go w wesołym miasteczku, niż eleganckich restauracjach stąd moje zdziwienie, że udało ci się zaszczepić miłość do niego Anthony'emu.

O co tu chodziło? Nie dość, że tak się cieszyli, że spędzą razem czas to jeszcze ta prażona kukurydza? Coś wręcz niesamowitego działo się na jego oczach, a on nie był w stanie dokładnie rozgryźć co.

W odpowiedzi na spojrzenie Anthony'ego Selwyn się tylko uśmiechnął... A zaraz potem obruszył.
– Spisek? – Złapał się za "serce." – Ja wietrzę spisek? Przecież ja tylko jestem zafascynowany tym spotkaniem, które sprawiło, że oboje jesteście dzisiaj w tak wyśmienitych nastrojach. Robercie czy według ciebie wietrzę jakiś spisek?

Zaraz potem jednak wszystko stało się jasne. A przynajmniej nieco więcej rzeczy.
– Kino? A więc idziecie tam empirycznie? – Czy przeszedłby się z nimi? W sumie to bardzo chętnie tak, ale, chociaż z pewnością bawiliby się z nim wybitnie, chyba nie chciał wpisywać się w ich poczynione już wcześniej plany. Pokręcił głową. – Brzmi absolutnie cudownie, ale chyba jednak zostanę w pracy, aby mieć wszystko na oku. Potem opowiecie mi jak było, i co Anthony co masz do westernów. Ale to już jutro. Myślę, że biuro poradzi sobie do końca dnia ze skromnym zastępcą. A ty Robercie pamiętaj, że chociaż to nie na chodzę z moim drogim szefem do kina, to jednak dalej jestem jego ulubionym członkiem rodziny Selwyn, a przynajmniej taką mam nadzieję skoro zrezygnowałem dla niego z francuskiego wina.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (2410), Jonathan Selwyn (1619), Robert Albert Crouch (1594)

Wiadomości w tym wątku
[10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 20.03.2025, 16:20
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 30.03.2025, 23:32
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 31.03.2025, 22:02
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 31.03.2025, 23:43
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 09.04.2025, 13:35
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 21.04.2025, 17:40
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 09.06.2025, 23:07
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 02.07.2025, 20:46
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 10.07.2025, 13:37
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 11.07.2025, 15:50
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 21.07.2025, 03:17
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 22.07.2025, 11:23
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 23.07.2025, 15:33
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 29.07.2025, 13:18
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 29.07.2025, 18:43

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa