• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 … 8 Dalej »
Ulysses Rookwood (ft. Alexis Petit)

Ulysses Rookwood (ft. Alexis Petit)
Cień Swojego Ojca
Prawdziwa nienawiść to dar, którego człowiek uczy się latami.
krew
genetyka
zawód
Patrząc na niego z daleka widzisz schludnego, nienagannie ubranego mężczyznę. Mierzy około 180 cm wzrostu. Jest szczupły. Nieszczególnie umięśniony. Ma ciemne włosy i jasne, niebieskie oczy. Z bliska okazuje się, że natura obdarzyła go wydatnym nosem i często zaciska usta w cienką linię. Rzadko się uśmiecha. Nie żartuje. Jest spięty. Ma pedantyczne ruchy. Aż do bólu opanowany i kontrolujący.

Ulysses Rookwood
15.02.2023, 20:43  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.02.2023, 01:12 przez Ulysses Rookwood.)  

Oto profil twojej postaci

Możesz swobodnie edytować go i umieszczać w nim dodatkowe informacje o postaci, fabularne i mechaniczne notatki i wszystko inne, co tylko przyjdzie ci do głowy. Mamy też dla ciebie propozycję: uzupełnij pytania z poniższej ramki i zgłoś się za to po osiągnięcie.

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie uśmiechającego się
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... żywego ojca i martwego ojca
♦ Amortencja pachnie mi... mieszaniną zapachu książek, korzennych przypraw i mroźnego powietrza
♦ Moje ulubione zaklęcie to... revelo
♦ Mój patronus przyjmuje formę... konia
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... coś niebezpiecznego
♦ Czarna magia? Cóż... korzystam z niej wtedy, gdy muszę
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... to, że moje hobby pomogło w odkryciach archeologicznych
♦ Stoję po stronie... mojego ojca a on stoi po stronie Czarnego Pana
♦ Moje serce należy do... moich pragnień
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Ulysses Rookwood (ft. Alexis Petit) - przez Ulysses Rookwood - 14.02.2023, 01:59
RE: Ulysses Rookwood (ft. Alexis Petit) - przez Czarny Pan - 15.02.2023, 20:42
RE: Ulysses Rookwood (ft. Alexis Petit) - przez Czarny Pan - 15.02.2023, 20:43
RE: Ulysses Rookwood (ft. Alexis Petit) - przez Ulysses Rookwood - 15.02.2023, 20:43
RE: Ulysses Rookwood (ft. Alexis Petit) - przez Ulysses Rookwood - 20.02.2023, 23:51
RE: Ulysses Rookwood (ft. Alexis Petit) - przez Ulysses Rookwood - 20.02.2023, 23:51
RE: Ulysses Rookwood (ft. Alexis Petit) - przez Ulysses Rookwood - 20.02.2023, 23:52
RE: Ulysses Rookwood (ft. Alexis Petit) - przez Ulysses Rookwood - 26.05.2024, 00:18

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa