• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Billius Weasley

Billius Weasley
rudy się nie dostał
zgubiłem po drodze
rozsądek — może i dobrze
chuj z nim
krew
genetyka
zawód
Krótko przystrzyżone, ale niesforne włosy Billiusa, w zależności od pory roku oscylują pomiędzy rudym blondem, a czymś trochę ciemniejszy dlatego uznawany jest za najmniej rudego ze wszystkich Weasleyów. Oczy spoglądają na świat z dziecinną wręcz ciekawością i często mienią się łobuzersko. Większość ciała zdobią piegi, a te w czasie słonecznych dni stają się jeszcze bardziej widoczne. Jego chód jest pewny, może trochę cwaniacki, dobrze zbudowany i wysoki (185cm). Ubiera się, jak czarodzieje w swoim wieku, chociaż w odzieniu mężczyzny można zauważyć inspiracje modą mugoli. Mówi szybko, często bez zastanowienia. Pachnie słońce, tytoniem oraz cynamonem.

Billius Weasley
02.08.2025, 20:27  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.08.2025, 16:36 przez Billius Weasley.)  
Went to a party, I danced all night
I drank sixteen beers and I started up a fight
But now I am jaded, you're out of luck
I'm rolling down the stairs
Too drunk to fuck

[Obrazek: b4d9040b8d763e67c0434ea4a4971966.jpg] [Obrazek: e484c1411f60c155227c9dbf69f261bb.jpg] [Obrazek: 2ddbd233896944b48099a36babaf1ea2.jpg]
tablica — playlista — zaczepki

Billius       Weasley
Fred Weasley: "...before he went loopy he was the life and soul of the party. He used to down an entire bottle of firewhisky, then run on to the dance floor, hoist up his robes and start pulling bunches of flowers out of his –"
Hermione Granger: "Yes, he sounds a real charmer."
— Fred Weasley on his uncle Bilius
[+]Spoiler
[Obrazek: dd4ae65a7b14c5656fe1dbd9cbeea948.jpg]

W lustrze Ain Eingarp widzę siebie w koronie, w dłoni trzymam szklankę piwka. Bogin przyjmuje formę, mnie siedzącego przy biurku, nowe dokumenty ciągle przybywają, jestem nienagannie ubrany, na mym palcu skrzy się sygnet rodowy Blacków. Amortencja pachnie mi drożdżami, tytoniem i arbuzem. Moje ulubione zaklęcie to Protego. Mój patronus przyjmuje formę psa. Wróżbiarstwo to dla mnie dziedzina magii, która dość często kieruje moim życiem. Czarna magia? Nie jest mi do niczego potrzebna. Za swoje największe osiągnięcie uważam to, że nikt go jeszcze nie przeklną na śmierć. Stoję po stronie swych własnych zasad moralnych. Moje serce należy do Twojej matki, żony, siostry i kuzynki.

the ice age is coming, the sun's zoomin' in
engines stop running, the wheat is growin' thin
a nuclear error, but I have no fear
cause L o n d o n is drowning, I,

I live by the river
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Billius Weasley - przez Billius Weasley - 01.08.2025, 18:50
RE: Billius Weasley - przez Baba Jaga - 02.08.2025, 20:26
RE: Billius Weasley - przez Baba Jaga - 02.08.2025, 20:26
RE: Billius Weasley - przez Billius Weasley - 02.08.2025, 20:27