• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Ulica Pokątna
    • Aleja horyzontalna
    • Ulica Śmiertelnego Nokturnu
    • Ministerstwo Magii
    • Klinika Św. Munga
    • Niemagiczny Londyn
    • Dolina Godryka
    • Little Hangleton
    • Wyspy Brytyjskie
    • Reszta świata
    • Zmieniacz czasu
    • Opisy lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Scena główna Niemagiczny Londyn v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black)

02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black)
Śpiewający właściciel pubu.
El amante vive las relaciones con pasión, con entrega absoluta, con romanticismo.
Ma brązowe włosy, oczy zmieniające kolor - przez zieleń, niebieski i szarość, zawsze ze złotym połyskiem, jest raczej niewysoki (172 cm wzrostu). Dużo gestykuluje, jak to Latynos. Gdy się denerwuje przeklina po hiszpańsku i w ogóle chętnie porozumiewa się w swoim drugim rodzimym języku, zwłaszcza w obecności osób, przy których się czuje swobodnie. Nawet gdy mówi po angielsku słychać u niego ten specyficzny akcent, pełen zaciągania. Jego ruchy są swobodne, niemal taneczne, a nawet gdy chodzi porusza biodrami niczym kociak.

Osiris Lupin
19.08.2025, 17:12  ✶  
02.09.1972

Odkąd Ozzy obudził się rano nie bardzo wiedział co ze sobą zrobić. Krzątał się po domu, doglądał roślinek, zarówno tych w domu, jak i w ogrodzie, trochę nawet posprzątał swoją skrytkę znajdującą się w piwnicy na tyłach ogrodu, ale dzień niesłychanie mu się dłużył. Dzisiaj miał się pojawić w swoim barze dopiero w okolicach dwudziestej lub nawet później, a wskazówki zegara poruszały się wyjątkowo wolno. W pewnym momencie zorientował się, że jeśli tak dalej pójdzie i jeśli wciąż będzie zerkał co pięć minut na zegarek, to w końcu tu oszaleje, więc przebrał się w coś bardziej wyjściowego (przylegające do ciała czarne jeansy, kwiecistą czerwono-czarną koszulę, jasną kurtkę i trampki), zgarnął jakieś czekoladki (które kiedyś kupił albo dostał, sam już nie był pewien skąd je miał) i zabrał jeszcze parę najpotrzebniejszych rzeczy, które zawsze miał przy sobie, po czym wyruszył do domu swojego przyjaciela. Jako że nigdy nie miał problemu z życiem wśród mugoli (choć może nie był też specjalistą od mugoloznawstwa) to nie były mu obce mugolskie środki transportu (w końcu mieszkał od lat w mugolskiej części Londynu), więc tym razem postawił na metro. Kilka minut później był już na odpowiedniej dzielnicy, bez większego skrępowania naciskając klamkę i wchodząc do domu swojego ukochanego przyjaciela.
- ¡Buenas, buenas, estrella brillante! - zawołał od wejścia, a jego głos poniósł się po całym domu Blacka, wyćwiczony śpiewaniem i przygotowany do tego, by kiedy Lupin tego chciał brzmieć donośnie i dobrze słyszalnie. - Przyniosłem czekoladki! - zawołał jeszcze, już po angielsku, jakby tym kuszeniem czekoladkami chciał go wywabić nawet z najciemniejszej nory. Odłożył opakowanie na stół i powędrował do kuchni, żeby wziąć sobie (i Blackowi oczywiście też) schłodzone piwo.

@dacre black
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Dacre Black (1532), Osiris Lupin (1302)

Wiadomości w tym wątku
02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 19.08.2025, 17:12
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 19.08.2025, 19:51
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 14:07
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 20.08.2025, 14:41
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 17:30
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 20.08.2025, 18:19
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 20:51
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 21.08.2025, 01:42

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa