• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Niemagiczny Londyn v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black)

02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black)
Śpiewający właściciel pubu.
El amante vive las relaciones con pasión, con entrega absoluta, con romanticismo.
krew
genetyka
zawód
Ma brązowe włosy, oczy zmieniające kolor - przez zieleń, niebieski i szarość, zawsze ze złotym połyskiem, jest raczej niewysoki (172 cm wzrostu). Dużo gestykuluje, jak to Latynos. Gdy się denerwuje przeklina po hiszpańsku i w ogóle chętnie porozumiewa się w swoim drugim rodzimym języku, zwłaszcza w obecności osób, przy których się czuje swobodnie. Nawet gdy mówi po angielsku słychać u niego ten specyficzny akcent, pełen zaciągania. Jego ruchy są swobodne, niemal taneczne, a nawet gdy chodzi porusza biodrami niczym kociak.

Osiris Lupin
20.08.2025, 14:07  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.08.2025, 14:07 przez Osiris Lupin.)  

Cóż, Osiris nie miał pojęcia, że wpadnie akurat w złym momencie i że przerwie Dacre coś tak istotnego jak kąpiel, ale tak to właśnie bywa w momentach, gdy przychodzisz do kogoś bez żadnej zapowiedzi. Nie przejął się zbytnio słysząc wołanie przyjaciela, bo "moment" to przecież tylko chwila, a jemu się aż tak przesadnie nie spieszyło. No, zwłaszcza, że właściwie to sam się obsłużył, w typowym dla siebie stylu, od razu zabierając się za buszowanie po lodówce. To fakt, Ozzy rzadko przejmował się konwenansami, być może wynikało to z faktu, że pochodził z Argentyny, a "ci z południa" często zachowywali się dość specyficznie - przynajmniej w mniemaniu innych ludzi, nie tylko czarodziejów. On sam nie widział niczego złego w swoim zachowaniu, a też inna sprawa, że teraz był w domu swojego przyjaciela, a u niego zawsze czuł się swobodnie i dosłownie jak u siebie, więc...

Gdy wrócił z kuchni z dwiema butelkami piwa, już otwartymi i czekającymi na wypicie, zastał w salonie powracającego z kąpieli Dacre. I nie byłoby w tym nic złego i nic dziwnego, gdyby nie to, że Dacre postanowił powitać go jedynie w ręczniku zawiązanym na biodrach, a pech chciał, że Ozzy akurat brał kilka łyków swojego piwa prosto z butelki. Nie był przygotowany na ten widok, więc niemalże zakrztusił się piwem, a alkohol który miał akurat w ustach poleciał mu po brodzie.

- ¡Joder! - zaklął, ocierając brodę rękawem, a jego policzku zapłonęły rumieńcami wstydu. Chwilę później jednak otrząsnął się na tyle, żeby wyciągnąć rękę z piwem (już otwartym) w stronę kumpla i spiorunować go wzrokiem. - Mógłbyś ostrzegać, że zamierzasz paradować nago - wywrócił oczami, siląc się na żartobliwy ton, choć prośba była jak najbardziej prawdziwa. Zbliżył się do niego, żeby dać mu to piwo, a jego wzrok zawiesił się na niego dłużej na kropelce wody, która spływała po szyi wampira, kreśląc mokrą strużkę przez jego klatkę piersiową, brzuch i znikając wreszcie pod ręcznikiem. Przełknął ślinę, odruchowo, gdy uświadomił sobie gdzie w tym momencie spoczywał jego wzrok i szybko uniósł migoczące zielenią i złotem ślepia na twarz Blacka.

- Nie wiem, pomyślałem, że wpadnę, bo się trochę stęskniłem - odpowiedział na pytanie przyjaciela z lekkim uśmiechem na ustach i wzruszył ramionami. - A czekoladki... bez okazji właściwie. Leżały u mnie i stwierdziłem, że zjedzenie ich w samotności brzmi mniej interesująco, niż podzielenie się nimi z tobą.

@dacre black
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Dacre Black (1532), Osiris Lupin (1299)

Wiadomości w tym wątku
02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 19.08.2025, 17:12
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 19.08.2025, 19:51
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 14:07
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 20.08.2025, 14:41
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 17:30
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 20.08.2025, 18:19
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 20:51
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 21.08.2025, 01:42

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa