• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Niemagiczny Londyn v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black)

02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black)
Śpiewający właściciel pubu.
El amante vive las relaciones con pasión, con entrega absoluta, con romanticismo.
krew
genetyka
zawód
Ma brązowe włosy, oczy zmieniające kolor - przez zieleń, niebieski i szarość, zawsze ze złotym połyskiem, jest raczej niewysoki (172 cm wzrostu). Dużo gestykuluje, jak to Latynos. Gdy się denerwuje przeklina po hiszpańsku i w ogóle chętnie porozumiewa się w swoim drugim rodzimym języku, zwłaszcza w obecności osób, przy których się czuje swobodnie. Nawet gdy mówi po angielsku słychać u niego ten specyficzny akcent, pełen zaciągania. Jego ruchy są swobodne, niemal taneczne, a nawet gdy chodzi porusza biodrami niczym kociak.

Osiris Lupin
20.08.2025, 17:30  ✶  

Parsknął śmiechem i przewrócił oczami, słysząc pytanie o to, czy Dacre może mu jakoś pomóc. Tak, zauważył, że przyjaciel przyglądał mu się z rozbawieniem, ale jemu samemu nie było do końca do śmiechu. To znaczy jasne, trochę tak, stąd uśmiech i roziskrzone spojrzenie, ale w tym momencie chyba jednak bardziej czuł zawstydzenie, że zareagował aż tak na pojawienie się przyjaciela w ręczniku. Zupełnie jakby ducha zobaczył... Wyjątkowo pięknego, seksownego i ociekającego wodą ducha w samym ręczniku na biodrach.

Uniósł lekko brew, słysząc od odchodzącego w stronę sypialni Blacka jakąś rymowaną odpowiedź i mimowolnie znów parsknął, kręcąc głową. Zawstydzenie zaczęło go powoli opuszczać, na szczęście, bo nie chciałby przez cały pobyt u przyjaciela zachowywać się jak cnotka.

- Poeta z ciebie! - zawołał jeszcze, zanim kumpel zniknął mu z oczu, po czym dodał, już znacznie ciszej, jakby niekoniecznie chciał, żeby dotarło to do uszu Dacre. - Cabrón...

Podczas nieobecności przyjaciela pozbył się wreszcie swojej kurtki, odsyłając ją machnięciem różdżki na wieszak i rozsiadł się wygodnie na kanapie przyjaciela, opierając się przedramieniem o jej oparcie. Zdążył nawet upić parę łyków piwa, zanim Black nie pojawił się ponownie na jego horyzoncie. Zlustrował go spojrzeniem, po czym rzucił z uśmiechem:

- Wyjątkowo ci do twarzy w białych koszulach. - przechylił głowę na bok, wciąż mu się przyglądając. - Co słychać?

@dacre black
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Dacre Black (1532), Osiris Lupin (1299)

Wiadomości w tym wątku
02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 19.08.2025, 17:12
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 19.08.2025, 19:51
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 14:07
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 20.08.2025, 14:41
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 17:30
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 20.08.2025, 18:19
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 20:51
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 21.08.2025, 01:42

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa