• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Inne części Anglii v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
[09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee

[09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee
constant extreme
when sister and brother stand shoulder to shoulder,
who stands a chance against us?
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
snowidz
zawód
Brygadzistka na chorobowym
Drobna (157cm, niedowaga), blada i czarnowłosa, o oczach złotych jak miód.

Millie Moody
10.09.2025, 12:40  ✶  
– Liszek kurwa, Twoja głowa jest dla nas zbyt cenna, żebyś ją miał na podłodze. Serio, zmieścimy się. Wiesz jak jest - jak się popieści to się wszystko zmieści, a to będzie całkiem niezłe łoże. Poza tym chciałam to zrobić day zero jak tylko zarezerwowałam dla siebie ten pokój. Wiesz, że mieszkały kiedyś tam bliźniaczki? Obraziły się na mnie niestety, w sensie ich trupy czy tam personifikacje z obrazów, nigdy nie wiem jak te pierdolnięte obrazy działają. Anyway spodobałoby Ci się, wiesz, że w bibliotece było z piętnaście boginów? Finalnie wszystkie tanczyły kankana, doskonały widok! – Pokpiwała z tego szeregu Alastorów, którzy wyrzucali ją z domu, nie chcieli jej, nie kochali, znali prawdę o niej. Wzdrygnęła się mimowolnie, i na moment tylko uciekła wzrokiem w czerniący się kąt. Każdy miał swoje demony.

A ona kochała w Liszku fakt, że wiedział o większości jej i nie spierdolił gdzie pieprz rośnie. Jakby dla niego Zbyt Dużo Miles to wciąż była odpowiednia ilość. Mimowolnie zgrawitowała w jego wpatrzoną w jogurt osobę. Mimowolnie odnajdowała jego śmierdzącą szpitalem aurę za uspokajającą.
– Niedobrze, że boli. Mogę jakoś pomóc? – zapytała miękko ocierając się ramieniem o jego bark. Ją bolało całe ciało. Ale to był dobry ból. Zmęczenie po zapierdalaniu i ratowaniu ludzi. Najlepszy rodzaj bólu. – Mogłabym Cie poczesać? Mam taką zajebistą szczotkę i zawsze mnie mniej napierdala jak troche pomasuje tymi kuleczkami głowe…

Tymczasem Prewett zdawał się być jakoś spięty, wycofany (nie żeby normalnie był tryskającym entuzjazmem ekstrawertykiem, ale…). Zwaliła to na migrenę i umęczenie i pogrzebanie po spalonej. Nadmiar myśli na temat ofiar, śmierci bliskich, utraty domów. Nie spodziewała się pytania które nadeszło chwilę potem. O ich ślub.

Nie mogła się nie zaśmiać, bo zdążyła już zapomnieć o tym o czym przed sekundą rozmawiali, skupiona na herbatach i ciastkach. Rozojarzenie było naturalną drogą jej myślowych ścieżek i gdyby ktoś spytał to zapierałaby się, że ów ciąg skojarzeń ma sens, nawet jeśli sama mogłaby przed sobą przyznać, że raczej niekoniecznie.

– To byłoby strasznie głupie gdybym miała z nim taką umowę, nie sądzisz? I co? Przyszedłby czas, jakimś cudem okazałoby się, że cała nasza trójka przeżyła wojnę i musiałabym wybrać? Przecież to niewykonalne, jesteście zbyt zajebiści i zbyt kurwa ważni dla mnie, żebym jednemu miała pokazać drzwi. – nadawała swobodnie, ciągnąc go na górę, bardzo skutecznie zapominając o popołudniowym całusie. To było dla wyższych celów, żeby Thomasowi nie odjebało i żeby nie odszedł z zakonu, prawda?Tymczasem skoro Basiliusa bolała głowa (co było o wiele, wiele ważniejsze) to powinien się położyć. Miała nadzieję, że nie będzie mu przeszkadzało nowe ustawienie pokoju– Z resztą jakbyś mnie zapytał tydzień temu, to bym z pełnią przekonania powiedziała, że to Thomas jest w Twoim typie, a nie ja. Ma taki zajebisty tyłek musisz przyznac. Mój przy jego to pieprzona grzechotka, worek na kości! I w ogóle w końcu moglibyście gadać ze sobą godzinami o klątwach, skoro to wasza specjalizacja. Ja to wiesz… detonuje klątwy włażąc w nie na bezczela. Jedyne co to z tym ślubem by mógł być problem, no bo on jest z rodu półkrwi, ale jak Ci przy szczurach Moodych nie robiło to…– paplała, troche drwiła, trochę mówiła śmiertelnie poważnie. Może robila to w nerwach. Może w zmęczeniu. Może dlatego, że była tym kim była i nie myślała zbyt wiele. – W sumie teraz też bym tak mogła tak powiedzieć, że Tommy git Miles kit, ale wiesz.. no mówiłeś że rozkminiasz sobie te rzeczy więc widzisz, nie wkładam Ci nic w gardło czy coś. Ej w ogóle myślę, że dobrze że wziąłeś jutro wolne. Jeśli gdzieś potrzebujesz tepki, to mi daj znać. I bez tej krzywej miny zosi jebanej masturbatorki samosi. Cieszę się że masz oko na Thomasa, skoro on nie może mieć oka na kogokolwiek. Mnie by kutas nie słuchał, a tak jak chłop powie chłopowi, to jest szansa. No i chce się odwdzięczyć że wiesz… przyjąłeś ofertę. Fajnie móc Ci w końcu mówić tak o… o tym co się stało naprawdę, a nie wyjebywać kolejne ściemy.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Basilius Prewett (3157), Millie Moody (3944)

Wiadomości w tym wątku
[09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Basilius Prewett - 10.08.2025, 15:42
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Millie Moody - 14.08.2025, 15:16
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Basilius Prewett - 15.08.2025, 19:24
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Millie Moody - 19.08.2025, 19:34
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Basilius Prewett - 23.08.2025, 23:34
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Millie Moody - 24.08.2025, 00:33
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Basilius Prewett - 09.09.2025, 19:55
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Millie Moody - 10.09.2025, 12:40
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Basilius Prewett - 10.09.2025, 13:30
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Millie Moody - 10.09.2025, 23:18
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Basilius Prewett - 12.09.2025, 20:43
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Millie Moody - 12.09.2025, 21:19
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Basilius Prewett - 14.09.2025, 00:35
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Millie Moody - 14.09.2025, 18:13
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Basilius Prewett - 14.09.2025, 20:53
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Millie Moody - 14.09.2025, 22:40
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Basilius Prewett - 16.09.2025, 12:22
RE: [09.09.72, Księżycowy Staw] Millie & Basilius | Let it bee - przez Millie Moody - 16.09.2025, 16:05

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa