23.02.2023, 05:38 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.02.2023, 05:46 przez William Lestrange.)
Cas,
naprawdę? No dobra, zapamiętam na przyszłość. Mój brak pewności w kwestii pocieszania wziął się chyba z rozmów, z rodzinami trupów w Ministerstwie. Wiesz (ale chyba wiesz, bo twoja siostra pracuje w kostnicy) czasami im pomagam (głównie po znajomości, rodzina pracuje w Dep. PPC).
Tyle dobrze. Szkoda artefaktu, ale z dwojga złego, lepiej on niż osoba poszkodowana.
Doceniam chęć pomocy, ale może w obecnej sytuacji powstrzymaj się bo 1) kamień nie zając, nie ucieknie 2) tak czy siak napytałeś sobie biedy, jesteś zawieszony, daj bankowi odsapnąć zanim wlepią Ci kolejne ostrzeżenie (żartuję, oczywiście, ale serio, nie przejmuj się tym na razie).
Wysyłam Ci spis składników, jaki chce użyć do tego 'eksperymentu', jest tam też ilość skrzeloziela napisana (dołączam karteczkę do listu), mam nadzieję, że się rozczytasz.
A co do kotwicy - może spróbuj w pare osób rzucić zaklęcie lewitujące. Jak ta kotwica, na Merlina, w ogóle się tam znalazła?
Will
Odpowiedź na wiadomość.
Sometimes, I wonder if I should be medicated;
If I would feel better just lightly sedated
If I would feel better just lightly sedated