16.11.2025, 13:09 ✶
Generalnie tak, możesz wszystko. No i możesz też skorzystać z tego punktu regulaminu:
W przypadku kiedy ważna dla gracza relacja zniknie, ponieważ współgracz odszedł na stałe z forum (lub zniknął bez słowa), gracz może poszukać kogoś w to miejsce. Administracja nie udostępni jednak konta należącego do poprzedniego współgracza. Nową postać w to miejsce (żony, siostry, przyjaciółki...) należy stworzyć i rozwijać mechanicznie od zera według własnego pomysłu. Nie dopuszcza się kopiowania treści karty stworzonej przez poprzedniego gracza.
Możesz poszukać innego gracza, możesz przerobić Lorettę na postać niezależną. Oczywiście zakładając, że nie macie jakiegoś tam prywatnego kontaktu i nie czekasz na jej powrót (no ale od jej ostatniego zalogowania na forum minął rok i nie napisała sobie własnego epilogu), bo zawsze w dobrym tonie jest uzgodnienie detali z taką osobą, pod warunkiem że jest osiągalna. Nie wiem w 100% co się stało, więc jeżeli sprawa jest delikatna, to można zawsze napisać do mnie prywatnie, a ja spróbuję nawiązać kontakt.