29.11.2025, 23:42 ✶
1) Znalazłam w notatkach artykuł, który miałam nadzieję puścić po Spalonej, ale w sumie czekałam na informację, co tam z Prorokiem, bo chyba coś tam niszczyli Śmierciożercy. Nie wiem, czy jest na co czekać, to pytam teraz: co tam z Prorokiem? Od jakiej daty można wysyłać propozycje artykułów?
2) Podczas Spalonej Nocy Philomenę odwiedził Śmierciożerca (z karty) i babcia po udzieleniu mu pomocy próbowała delikwenta nakłonić, żeby zabrał jej merch dla swoich kolegów po czarnej szacie (wizytówki, oficjalny statement kancelarii etc. // to końcówka tego posta). Zastanawialiśmy się z wnusiem, czy merch dotarł i czy może Alex mógł go zobaczyć gdzieś XD
2) Podczas Spalonej Nocy Philomenę odwiedził Śmierciożerca (z karty) i babcia po udzieleniu mu pomocy próbowała delikwenta nakłonić, żeby zabrał jej merch dla swoich kolegów po czarnej szacie (wizytówki, oficjalny statement kancelarii etc. // to końcówka tego posta). Zastanawialiśmy się z wnusiem, czy merch dotarł i czy może Alex mógł go zobaczyć gdzieś XD
głosujcie na mnie, bo nie macie innego wyjścia