13.12.2025, 21:01 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.12.2025, 17:51 przez Alexander Aristov.)
Oto profil twojej postaci
Możesz swobodnie edytować go i umieszczać w nim dodatkowe informacje o postaci, fabularne i mechaniczne notatki i wszystko inne, co tylko przyjdzie ci do głowy. Mamy też dla ciebie propozycję: uzupełnij pytania z poniższej ramki i zgłoś się za to po osiągnięcie.
Poznajmy się bliżej
♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... szczęśliwą rodzinę, stworzoną razem z Yeleną, dom pełen śmiechów dzieci, ciepło kominka, spokojną starość.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... dziennika z pustymi stronami, znaku. że Alexander nie zrobił nic, aby zapisać się na kartach historii. O byciu zapomnianym.
♦ Amortencja pachnie mi... mroźnym powietrzem, domem, wypolerowanymi deskami sceny, zapachem jej ciała, zaraz po kąpieli.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... to, które pozwala mi zajrzeć do twojej głowy, dowiedzieć się czego pragniesz, a czego się boisz, czego łakniesz, a czego nienawidzisz.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... potężnego niedźwiedzia brunatnego, obrońcy swojego terytorium na Syberii. Obrońcy domu.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... zabawa. Jeśli zależy Ci na swoim losie to zacznij nad nim pracować. Weź swoje życie w swoje własne dłonie i spróbuj coś zmienić.
♦ Czarna magia? Cóż... zawsze była pociągająca. Jest prawdziwa, bo tylko rzeczywiście chcąc rzucić takie zaklęcie możesz tego dokonać.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... rozwinięcie imperium należącego do ojca...? Narzeczeństwo z Yeleną Karkaroff.
♦ Stoję po stronie... Obecnie niczyjej.
♦ Moje serce należy do... nie przyznam się nikomu, że do Yeleny Karkaroff.