14.02.2026, 12:11 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.02.2026, 12:12 przez Alexander Mulciber.)
Pani Bezo,
Bo nam wyskoczyło w bingo zdarzenie o turnieju gargulkowym (klik), no i super, ale napisano tam, że turniej odbył się w drugim tygodniu października. A my mamy sesję pod koniec września.
EDIT: Czy mamy zmienić datę sesji na październik?
No i regulaminie bingo jest coś takiego:
Czy to znaczy, że jak napiszemy sesję w drugim tygodniu października o turnieju gargulkowym, to następną kością możemy rzucić dopiero po tym turnieju w październiku? Czy po skończeniu tej sesji w październiku możemy normalnie rzucić we wrześniu i rozegrać następną?
Pomocyyyyyy (jeżeli nie zrozumiałam czegoś oczywistego, wybacz, jestem jeszcze przed kawą)
Bo nam wyskoczyło w bingo zdarzenie o turnieju gargulkowym (klik), no i super, ale napisano tam, że turniej odbył się w drugim tygodniu października. A my mamy sesję pod koniec września.
EDIT: Czy mamy zmienić datę sesji na październik?
No i regulaminie bingo jest coś takiego:
Cytat:Kość poda wam prompt, który należy zrealizować w dowolnym, wygodnym dla was momencie (niekoniecznie od razu, ale chronologicznie po jego wylosowaniu). Po rozegraniu promptu, można rzucić kolejną kością, aż do ich wyczerpania.
Czy to znaczy, że jak napiszemy sesję w drugim tygodniu października o turnieju gargulkowym, to następną kością możemy rzucić dopiero po tym turnieju w październiku? Czy po skończeniu tej sesji w październiku możemy normalnie rzucić we wrześniu i rozegrać następną?
Pomocyyyyyy (jeżeli nie zrozumiałam czegoś oczywistego, wybacz, jestem jeszcze przed kawą)
Kiedy tańczę, niebo tańczy razem ze mną
Kiedy gwiżdżę, gwiżdże ze mną wiatr
Kiedy milknę, milczy świat
Kiedy gwiżdżę, gwiżdże ze mną wiatr
Kiedy milknę, milczy świat