• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 8 Dalej »
Philip Nott

Philip Nott
Lew Salonowy
Seeking to be whole
Driven by passion
krew
genetyka
zawód
Philip to mierzący 173 cm wzrostu wysportowany mężczyzna. Niebieskooki blondyn, którego znakiem szczególnym są dołeczki w policzkach i promienny uśmiech. Jego znakiem szczególnym są dołeczki w policzkach oraz promienny uśmiech. Przywiązuje dużą uwagę do swojego wizerunku, dopasowując swój ubiór do każdej sytuacji. Roztacza wokół siebie aurę niezachwianej pewności siebie.

Philip Nott
11.03.2023, 02:52  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.02.2024, 23:43 przez Philip Nott.)  

Oto profil twojej postaci

[Obrazek: nd0FTAd.png]

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... spoglądając w taflę Zwierciadła Pragnień odpowiem każdemu to, że siebie jako najlepszego sportowca wszechczasów, zachowując to co naprawdę ukazało mi to lustro dla siebie.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... pozbawionych życia ciał wszystkich bliskich mi osób.
♦ Amortencja pachnie mi... charakterystyczną wonią drewna rączki miotły, pastą Fleetwooda, morską bryzą, zapachem kwiatów i ciastem śliwkowym z kruszonką.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Lumos.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... Pawia indyjskiego.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... trudno powiedzieć, czym ono dla mnie jest... poza tym, że to przedmiot nauczany w Hogwarcie. Nie byłem jeszcze u żadnego wróżbity.
♦ Czarna magia? Cóż... jedyną czarną magią, jaka mnie interesuje, jest czerwone wino.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... swoją karierę sportową.
♦ Stoję po stronie... formalnie nie opowiadam się po jednej albo drugiej stronie, ale gdybym miał wybrać i chwycić za różdżkę w słusznym celu to przyłączyłbym się do tych dobrych.
♦ Moje serce należy do... chciałbym to wiedzieć do kogo.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Wiadomości w tym wątku
Philip Nott - przez Philip Nott - 25.10.2022, 02:47
RE: Philip Nott - przez Morrigan - 11.03.2023, 02:52
RE: Philip Nott - przez Morrigan - 11.03.2023, 02:52
RE: Philip Nott - przez Philip Nott - 11.03.2023, 02:52
RE: Philip Nott - przez Philip Nott - 01.08.2023, 01:53
RE: Philip Nott - przez Philip Nott - 01.08.2023, 01:54
RE: Philip Nott - przez Philip Nott - 01.08.2023, 01:54
RE: Philip Nott - przez Philip Nott - 11.11.2023, 23:04

• Pokaż wersję do druku