01.04.2026, 19:40 ✶
Odpisuję szybko z telefonu, jak coś to widziałam pytanie wyżej, ale odpiszę na nie troszkę później.
Chodzi nam o te, które były rozmieszczone podczas Beltane na Polanie Ognisk - co z nimi?
Nikt ich stamtąd nie zabrał (a przynajmniej o tym nie wiecie).
Czy trafiły do dowodowego i akt sprawy, która jest dostępna dla funkcjonariuszy biura aurorów/bum?
Te dane nie są dostępne dla każdego, więc po prostu nie wiecie. Victoria pisała ze mną sesję o tym, że chce wiedzieć więcej, ale jeszcze nie ruszyłam tego dalej (wpuściłam na miejsce akcji kilka innych postaci - jej jeszcze nie).
Czy nawet jeśli zostały zabrane przez DT to jesteśmy ich bytności i funkcji świadomi?
Wiecie tyle, ile wyciągnęliście z fabuły. Coś świeciło spod ziemi. Śmierciożercy wiedzą, że Voldemort kazał im hamulce zakopać w ziemi.
Pamiętam też że bumowcy przed Beltane dostali sprawę odnośnie kamienia skradzionego u Shafiqów, więc kolejne pytanie jest o ten konkretny i czy też jesteśmy, jako funkcjonariusze, jego istnienia i skradzenia świadomi, albo czy mogliśmy mieć dostęp do tych dokumentów?
Nie. Z aktywnych postaci wie o tym Brenna Longbottom.