• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Delyra Dolohov

Delyra Dolohov
delirium
raising the stakes
to fill a void
sława
VI
krew
czysta
genetyka
—
zawód
opiekunka róż ; twórca eliksirów
178 centymetrów wysokości, szare smutne oczy, długie za plecy ciemne włosy związane i podwiązane, tak by ledwo sięgały ramion. Często puszczone luzem, kiedy są czesane, ale nigdy w czasie pracy. Oczy smutne, zawierają wejście do duszy, które mgłą próbuje zasłonić subtelne białe kreski tęczówek. Ubiór szlachetny, wręcz ciężki, nie ma w sobie ani powabności dawnych dni. Futro-płaszcz do kolan, bordowe botki i pierścień z żarzącym rubinem.

Delyra Dolohov
03.04.2026, 00:08  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2026, 19:54 przez Delyra Dolohov.)  
THERE'S SOMETHING IN MY MIRROR
AND IT LACKS A SOUL
IT WHISPERS IN MY EAR
"YOU'RE ALL ALONE"

DELYRA DOLOHOV
point of no return

THERE'S SOMEONE IN MY MIRROR
AND THEY'RE NOT AT HOME

tu coś jeszcze będzie

[+]ran out of space
W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie zrywającą lulki czarne w czarnej sukni do ziemi. Klęczę na czarnoziemach Maida Vale i ze spokojnym wyrazem twarzy patrzę jak trucizna lulka wkrada się w moją skórę.
Bogin przyjmuje przy mnie formę... mnie zakopanej żywcem. Dzwonię dzwonkiem, którego muzyka rozlega się po cmentarzu, ale nikt nie przychodzi mi na pomoc.
Amortencja pachnie mi... duszącym olejkiem różanym, tytoniem i jodowanym powietrzem znad morza.
Moje ulubione zaklęcie to... Aguamenti. Pozwala mi ono napoić biedne rośliny, kiedy nie chcę odrywać się od nich po konewkę.
Mój patronus przyjmuje formę... altannika lśniącego. Ten ptak zbiera z okolicy wszystkie błyskotki i układa je w piękny ogród, by zadowolić samicę.
Wróżbiarstwo to dla mnie... bujdy na resorach i nie obchodzi mnie, że mój mąż to renomowany wróżbita!
Czarna magia? Cóż... nie jestem w stanie zabić nikogo zaklęciem, ale trucizna to zupełnie inna sprawa.
Za swoje największe osiągnięcie uważam... może utrzymanie w ryzach Vakela przez 6 lat?
Stoję po stronie... swojej i tylko swojej.
Moje serce należy do... Beatrice Crouch mnie. Kocham tylko siebie.
[+]and out of choice
CIEKAWOSTKI TU BĘDĄ
[+]now my memory is gone
[+]memory one

Memory one

[+]memory two

Memory two

[+]memory three

Memory three

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku