15.03.2023, 21:19 ✶
Śmierciuchy, musicie się niestety zetknąć z odmową, ale wam ją uargumentuję, żebyśmy się dobrze zrozumieli, dlaczego tak zdecydowaliśmy. Po pierwsze profile i silnik, na jakim gramy są zrobione specjalnie tak, żeby sobie to życie ułatwiać, a nie utrudniać. Do waszych statystyk podczas eventu będę zaglądała głównie ja, jako wasza mistrzyni gry. Ogarnięcie tak dużej liczby osób to wyzwanie samo w sobie, a bez tych łatwych do kliknięcia profilów będę musiała mieć otwartą dużą liczbę wszystkiego. Z podobnym problemem zetkną się również moderatorzy rozliczający was z tych sesji. No i posty nie nabiją wam się jako posty fabularne w profilach. Po drugie, liczę na wasze zaufanie w kwestii tego, że metagaming na naszym forum będzie karany fabularnie. Nie ma potrzeby ukrywać przed sobą statów. W pojedynkach, tak czy siak, postaram się podobierać was ja, właśnie po to, żeby uniknąć starć doświadczonych z nowicjuszami. To jest wasza i moja pierwsza taka duża przygoda i właśnie przygodą powinna w moim odczuciu pozostać - jesteście głównymi bohaterami Secrets of London, a te wydarzenia będą prologiem do tego, co zaplanowałam na następne kwartały.
Bardzo doceniamy za to klimat, jaki w tym poście jest zawarty. Klimat sam w sobie to miód na nasze serducho i przypominam, że zgodnie z naszym regulaminem „Nick musi być imieniem i nazwiskiem lub pseudonimem postaci”, więc możecie śmiało pozmieniać sobie nicki na jakieś enigmatyczne sformułowania, a avatary na takie zamaskowane. Coś takiego będzie na pewno fajnym doświadczeniem dla nas wszystkich.
Bardzo doceniamy za to klimat, jaki w tym poście jest zawarty. Klimat sam w sobie to miód na nasze serducho i przypominam, że zgodnie z naszym regulaminem „Nick musi być imieniem i nazwiskiem lub pseudonimem postaci”, więc możecie śmiało pozmieniać sobie nicki na jakieś enigmatyczne sformułowania, a avatary na takie zamaskowane. Coś takiego będzie na pewno fajnym doświadczeniem dla nas wszystkich.