30.05.2026, 21:15 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.06.2026, 09:19 przez Christopher Rosier.)
Wykonywane zadanie: Szycie szat stagnacji
Linki do wątków i listów:
Projekt (udany) dla Heather
List dla Heather
Projekt (udany) dla Victorii
Projekt dla Atreusa (udany) (zapomniałam napisać imię w poście, ale napisałam, że tym razem dla faceta i że dla znajomego, więc no wiadomo że nie dla GerXD I wrzucałam to od razu po prośbie od Atre, którą dostał listownie.)
List do Atreusa
Nieudane zamówienie dla Ger
Nieudane zamówienie dla Benjyego
Ogarnia zamówienie Jonathana i Anthonyego, które nie wyszło Electrze
Krótkie streszczenie: Rosier szykuje stagnacyjne rzeczy dla krewnych i znajomych królika. Stara się przygotować szaty, które w razie czego po rozpięciu mogą być też płaszczem (bo się nie umie powstrzymać + państwo aurorzy i brygadziści to pewnie będą musieli popitalać w mundurach). Ma poza krawiectwem przewagę metka z różą.
Linki do wątków i listów:
Projekt (udany) dla Heather
List dla Heather
Projekt (udany) dla Victorii
Projekt dla Atreusa (udany) (zapomniałam napisać imię w poście, ale napisałam, że tym razem dla faceta i że dla znajomego, więc no wiadomo że nie dla GerXD I wrzucałam to od razu po prośbie od Atre, którą dostał listownie.)
List do Atreusa
Nieudane zamówienie dla Ger
Nieudane zamówienie dla Benjyego
Ogarnia zamówienie Jonathana i Anthonyego, które nie wyszło Electrze
Krótkie streszczenie: Rosier szykuje stagnacyjne rzeczy dla krewnych i znajomych królika. Stara się przygotować szaty, które w razie czego po rozpięciu mogą być też płaszczem (bo się nie umie powstrzymać + państwo aurorzy i brygadziści to pewnie będą musieli popitalać w mundurach). Ma poza krawiectwem przewagę metka z różą.