• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
    • Kalendarium
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
1 2 3 4 5 … 10 Dalej »
[03.10.1972] Diabeł ubiera się u Rosiera | Christopher & Electra

[03.10.1972] Diabeł ubiera się u Rosiera | Christopher & Electra
sweet summer child
Savor every moment 'til she has to go
'Cause her boyfriend is the rock 'n' roll
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
modelka
Dość wysoka (177 cm) młoda dziewczyna z długimi, ciemnymi lokami i brązowymi oczami. Pełna energii i ubrana jak z żurnala, zwraca na siebie uwagę wszystkich wokół.

Electra Prewett
02.08.2026, 22:22  ✶  
– Rozumiem, sprytne. – Kiwała głową, słuchając wyjaśnień kuzyna. Wytworzenie trwałego źródła światła rzeczywiście było zmyślnym rozwiązaniem, godnym mistrza rzemiosła. Mniej uzdolniony krawiec stworzyłby pewnie coś przypominającego śnieg brudny po spacerze psa. Electra sama chciałaby móc w przyszłości tworzyć kreacje, w które została zaklęta sceneria. Do osiągnięcia tego etapu musiała jednak przejść drogę mozolnych prób i błędów. – Wydaje mi się, że ta trzecia też mogłaby się wyróżniać z odpowiednią modelką oraz scenografią. Nawet generyczna kreacja potrafi błyszczeć w odpowiedniej stylizacji. – wtrąciła niepytana, zanim zdążyła ugryźć się w język. W trakcie swojej kariery modelingowej zdarzały jej się sytuacje, kiedy dostawała dość nijaki strój, który finalnie na zdjęciach prezentował się znacznie lepiej.

– Co mnie interesuje? – Była szczerze zaskoczona tym pytaniem. Nie spodziewała się takiej wyrozumiałości po tym jak znikąd wysłała list proszący o posadę. Do tej pory w swoim zawodowym życiu Prewettowna nie spotkała się z podobnymi przywilejami. Najwyraźniej jednak więzy krwi z Rosierami rzeczywiście miały znaczenie w Domu Mody. Electra otrzymała właśnie propozycję, o której większość czarodziejów mogła jedynie marzyć. Była za to ogromnie wdzięczna, ale jednocześnie… Czuła w sercu ukłucie, ponieważ zdawała sobie sprawę, że nie było to sprawiedliwe. – Najbardziej interesują mnie aspekty kreatywne, zwłaszcza projektowanie. – wyznała szczerze. – Ale wiem, że jeszcze daleko mi do tego. Dlatego chciałabym zajmować się szyciem, żeby nauczyć się więcej na temat sztuki krawieckiej. Paza tym, mam już w tym trochę doświadczenia i nie boję się pracy manualnej.

The older you get the more rules they're gonna try to get you to follow.
You just gotta keep livin' man,
L-I-V-I-N
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Christopher Rosier (1404), Electra Prewett (1694)

Wiadomości w tym wątku
[03.10.1972] Diabeł ubiera się u Rosiera | Christopher & Electra - przez Electra Prewett - 21.06.2026, 23:14
RE: [03.10.1972] Diabeł ubiera się u Rosiera | Christopher & Electra - przez Christopher Rosier - 26.06.2026, 10:40
RE: [03.10.1972] Diabeł ubiera się u Rosiera | Christopher & Electra - przez Electra Prewett - 24.07.2026, 22:17
RE: [03.10.1972] Diabeł ubiera się u Rosiera | Christopher & Electra - przez Christopher Rosier - 31.07.2026, 11:53
RE: [03.10.1972] Diabeł ubiera się u Rosiera | Christopher & Electra - przez Electra Prewett - 02.08.2026, 22:22
RE: [03.10.1972] Diabeł ubiera się u Rosiera | Christopher & Electra - przez Christopher Rosier - 17.08.2026, 14:09
RE: [03.10.1972] Diabeł ubiera się u Rosiera | Christopher & Electra - przez Electra Prewett - 18.08.2026, 21:50
RE: [03.10.1972] Diabeł ubiera się u Rosiera | Christopher & Electra - przez Christopher Rosier - 25.08.2026, 14:04
RE: [03.10.1972] Diabeł ubiera się u Rosiera | Christopher & Electra - przez Electra Prewett - Wczoraj, 14:23

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Spis Treści
Zakładki
Tryb normalny
Tryb drzewa