• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
    • Kalendarium
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Dolina Godryka v
1 2 3 4 5 … 7 Dalej »
[9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna

[9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna
Good Boy
I've got a twisted way of making it all seem fine
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
—
zawód
Klątwołamacz
Wysoki na metr i dziewięćdziesiąt centymetrów co do milimetra - no więc wysoki, ale za to z drobną budową ciała. Czarne, kręcone włosy i ciemne oczy. Twarz pokryta kilkudniowym zarostem zdradza, że niezbyt dba o siebie.

Thomas Figg
18.08.2026, 10:28  ✶  
Leżał sobie leniwie patrząc w niebo, normalnie nie pozwalałby sobie na odpoczynek i rzucałby się w wir pracy, byleby mieć tylko zajętą głowę, ale przebywanie z tą dwójką równie dobrze uciszało jego wewnętrzny głos, który choć dochodził do niego to jakby miał mniejszą moc wówczas? Kto wie, może i by doszedł do tego, gdyby nie edukacyjny strzał w łeb od Millie.

-Ała kurwa, za co?! - oburzył się odwracając na brzuch i patrząc na nią oskarżycielsko spomiędzy trawy. - Aaa… Bo wiesz moja droga, mogę albo skupiać się dokładnie na tym co mówisz, albo na tym jak miziasz mi włosy, jedno z dwóch. Nie oczekuj, że jak traktujesz mnie niczym kota to potem nie do końca słyszę - bo mruczenie zagłusza mi dużo słów - dokończył pokazując jej język i tym razem chowając twarz w trawie, zupełnie jakby chciał sprawdzić ile mrówek chodzi pod nimi.

- Patrzycie na to ze złej strony - burknął cały czas ze schowaną trawą. Pewnie gdyby mógł to by przewrócił oczami, znaczy zrobił to ,ale nikt tego nie widział - Chodziło mi o to, że powietrze jest niezbędne do życia, no bo spróbujcie żyć bez niego, nie przetrwacie dłużej niż ile, dwie minuty? Nie chodziło mi, że jest niewidoczny czy coś takiego. Ale też że jest potrzebny, zawsze obok i spokojny

Wyjrzał z trawy szczerze się do Basiliusa.
- Żadne nasze herbaty nie są podejrzane, ale dobrze - zawiesił na chwilę głos i sugestywnie uniósł i opuścił kilkukrotnie brwi. - Z podejrzanymi herbatami poczekamy na nasze warty
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Basilius Prewett (1557), Millie Moody (1654), Pan Losu (89), Thomas Figg (1513)

Wiadomości w tym wątku
[9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Millie Moody - 05.08.2026, 08:12
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Basilius Prewett - 05.08.2026, 15:32
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Thomas Figg - 07.08.2026, 17:38
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Millie Moody - 07.08.2026, 23:19
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Basilius Prewett - 11.08.2026, 19:51
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Basilius Prewett - 11.08.2026, 19:57
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Pan Losu - 11.08.2026, 19:57
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Thomas Figg - 18.08.2026, 10:28
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Millie Moody - 20.08.2026, 11:02
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Thomas Figg - 03.09.2026, 19:10
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Basilius Prewett - 29.08.2026, 21:26
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Millie Moody - 05.09.2026, 14:56
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Basilius Prewett - 15.09.2026, 01:53
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Thomas Figg - 16.09.2026, 18:24
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Millie Moody - 16.09.2026, 18:40
RE: [9.10 Sad Abbotów | Millie, Basilius & Thomas] Złote popołudnie ed. jesienna - przez Basilius Prewett - 6 godzin(y) temu

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Spis Treści
Zakładki
Tryb normalny
Tryb drzewa