• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
    • Kalendarium
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Sabrina Rhiannon Morgan

Sabrina Rhiannon Morgan
wyjec tęczowy
„Wilkołak nie bronił się. Zagnany do jaskini, z której nie było wyjścia, uklęknął i czekał na cios miecza. Wiedźminowi było go żal."
sława
III
krew
czysta
genetyka
wilkołak
zawód
alchemiczka w szpitalu św. Munga
Na pierwszy rzut oka wygląda na kogoś, kto wychowywał się w rodzinie z wyższych sfer. Szczupła, wysoka (175 centymetrów wzrostu) i nosząca się z ekstrawagancją, wyuczoną sztywnością i elegancją blondynka o szarozielonych oczach. To jednak wszystko pozory, ponieważ wystarczy, że zrzuci maskę w doborowym towarzystwie lub w domu i widać wtedy tylko dziewczynę, której większość zachowań to odpowiedź na wymagania otoczenia (choć to w gruncie rzeczy wcale sztywności i elegancji już od niej nie wymaga). Czasem jednak, gdy przyjrzysz sie jej bliżej, jesteś w stanie zauważyć kurze łapki i zmarszki, które zaczynają się jej robić od śmiechu, na jej rękach widać tajemnicze blizny, czy też możesz dostrzec to, że gdy jest zmęczona, zaczyna się garbić i maleć w oczach, a niekiedy na jej ubraniach widać ślady po warzeniu eliksirów lub opiece nad roślinami.

Sabrina Morgan
24.08.2026, 19:34  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2026, 22:53 przez Sabrina Morgan.)  

Sabrina Morgan

You do not know how fast you have been running, how hard you have been working, how truly exhausted you are, until someone stands behind you and says, “It’s OK, you can fall down now. I’ll catch you.”

[Obrazek: imgproxy.php?id=gQkO4Oc]

szukajki | spotify | pinterest

Please never forget that the sun rises and sets with your smile. At least to me it does. You’re the only thing on this planet worth worshipping.

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę… Siebie, ale normalną. Uśmiechniętą, pewniejszą siebie, bez blizn na rękach. Wizja prosta, aczkolwiek niemożliwa, bo przecież mojego stanu nie da się odkręcić.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę… Wilkołaka.
♦ Amortencja pachnie mi… Lasem, szklarnią, piwoniami, goździkami, zimową herbatą z suszonymi pomarańczami i miodem. A, i sokiem dyniowym mamy, który zawsze robiła mi na urodziny w ilościach zbyt dużych, aby normalne dziecko mogło to wszystko wypić. Jest to mieszanka dosyć osobliwa, ale mam wiele miłych wspomnień właśnie z tymi zapachami.
♦ Moje ulubione zaklęcie to… Accio. Jest przydatne szczególnie, gdy znów wejdę do szklarni bez narzędzi.
♦ Mój patronus przyjmuje formę… Rysia.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie… Coś niesamowicie głupiego. Albo to ze mną jest problem.
♦ Czarna magia? Cóż… Jest fascynująca i przerażająca jednocześnie, ale nie wyobrażam sobie z niej korzystać. Nic mnie do niej nie ciągnie.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam… To, że wciąż żyję. Chociaż to raczej osiągnięcie tego aninomowego wilkołaka, który zmienił moje plany. A tak całkiem poważnie, spełnienie marzenia i zostanie alchemiczką. Zawsze tego pragnęłąm najmocniej na świecie.
♦ Stoję po stronie… Tej, która nie krzywdzi i nie dyskryminuje, choć raczej staram się nie mówić tego głośno, szczególnie przy czarodziejach czystej krwi. Nigdy nie wiesz na kogo trafisz i nauczył mnie tego Hogwart.
♦ Moje serce należy do… Roślin i eliksirów.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Sabrina Rhiannon Morgan - przez Sabrina Morgan - 22.07.2026, 22:55
RE: Sabrina Rhiannon Morgan - przez Morrigan - 24.08.2026, 19:34
RE: Sabrina Rhiannon Morgan - przez Morrigan - 24.08.2026, 19:34
RE: Sabrina Rhiannon Morgan - przez Sabrina Morgan - 24.08.2026, 19:34

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Spis Treści
Zakładki
Tryb normalny