25.10.2022, 18:53 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.10.2025, 20:32 przez William Lestrange.)
![[Obrazek: imgproxy.php?id=gAH08hk.png]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=gAH08hk.png)
W lustrze Ain Eingarp widzę siebie z kamieniem filozoficznym, choć moja twarz jest rozmazana, jakbym patrzył bez okularów lub śnił na jawie. Bogin przyjmuje przy mnie formę inferiusa, ale nie z powodu niesamowicie niepokojącej istoty tego stworzenia, symbolizuje ból i porażkę, strach przed zawodem własnych ambicji; Amortencja pachnie mi jaśminową herbatą, stronicami starych ksiąg i atramentem; Moje ulubione zaklęcie to zmniejszająco-zwiekszające, bez nich miałbym porozciągane kieszenie (może i tak mam?); Mój patronus przyjmuje formę rysia Wróżbiarstwo to dla mnie jedna z dziedzin magii, w której można się specjalizować. Nie mam wystarczająco dużo wiedzy w temacie, aby mieć opinię; Czarna magia? Cóż, należy uważać, bo łatwo jej nadużyć; Za swoje największe osiągnięcie uważam opracowanie receptury eliksiru uśmierzającego skutki wcześniej nieuleczalnej choroby; Stoję po stronie rozwoju; Moje serce należy do nauki i wiedzy.
Sometimes, I wonder if I should be medicated;
If I would feel better just lightly sedated
If I would feel better just lightly sedated