• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
William Lestrange

William Lestrange
The Alchemistake
—I am a brain—
The rest of me is a mere appendix
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Naukowiec/Antropolog MM
William zdaje się mieć głowę w obłokach przy swoich 185 centymetrach wzrostu i wiecznie nieobecnym spojrzeniu. Burza kręconych, czarnych włosów wydaje się niezdatna do zaczesania, zazwyczaj towarzyszy jej też lekkie zmarszczenie brwi; w zamyśle, skoncentrowaniu. Skrępowany w towarzystwie mówi zbyt wiele lub za mało. Często zapomina o skarpetkach (czasami nawet o butach) czy jak wiąże sie krawat, nierzadko zapina nierówno koszule (myli guziki). Mówi dość szybko, więc czasami trudno zrozumieć zlewające się ze sobą słowa, ewentualnie nie kończy myśli, więc trzeba go ciągnąć za język.

William Lestrange
25.10.2022, 18:53  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.10.2025, 20:32 przez William Lestrange.)  
[Obrazek: imgproxy.php?id=gAH08hk.png]
W lustrze Ain Eingarp widzę siebie z kamieniem filozoficznym, choć moja twarz jest rozmazana, jakbym patrzył bez okularów lub śnił na jawie. Bogin przyjmuje przy mnie formę inferiusa, ale nie z powodu niesamowicie niepokojącej istoty tego stworzenia, symbolizuje ból i porażkę, strach przed zawodem własnych ambicji; Amortencja pachnie mi jaśminową herbatą, stronicami starych ksiąg i atramentem; Moje ulubione zaklęcie to zmniejszająco-zwiekszające, bez nich miałbym porozciągane kieszenie (może i tak mam?); Mój patronus przyjmuje formę rysia Wróżbiarstwo to dla mnie jedna z dziedzin magii, w której można się specjalizować. Nie mam wystarczająco dużo wiedzy w temacie, aby mieć opinię; Czarna magia? Cóż, należy uważać, bo łatwo jej nadużyć; Za swoje największe osiągnięcie uważam opracowanie receptury eliksiru uśmierzającego skutki wcześniej nieuleczalnej choroby; Stoję po stronie rozwoju; Moje serce należy do nauki i wiedzy.

pictures | words | moods

Sometimes, I wonder if I should be medicated;
If I would feel better just lightly sedated
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
William Lestrange - przez William Lestrange - 20.10.2022, 02:05
RE: William Lestrange - przez Eutierria - 25.10.2022, 18:51
RE: William Lestrange - przez Eutierria - 25.10.2022, 18:52
RE: William Lestrange - przez William Lestrange - 25.10.2022, 18:53

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek