(21.03.2023, 14:21 )Ururu Marquez napisał(a): W jaki sposób śledzić SOL, żeby być na bieżąco, szczególnie z wydarzeniami, w których się bierze udział? Trochę mnie irytuje dowiadywanie się wielu istotnych rzeczy podczas przypadkowych rozmów z innymi graczami albo przeglądania czatu.Wszystkie nowe wydarzenia wrzucane są w szpaltę, a fabularne media, plotki i tak dalej są tutaj. Aktualizacje takich większych wydarzeń znajdują się w postach prowadzących je mistrzów gry. Zwykle też jakieś ważniejsze info podrzucamy na kanał ogłoszeniowy na discordzie. Nie do końca wiem, o jaką sytuację chodzi, więc nie umiem pomóc z czymś konkretnym. Jeżeli coś cię zdenerwowało, to napisz mi proszę konkretnie co to było, bo tak nie za bardzo wiem, co mogłabym poprawić w działaniu forum.
Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi
Czarodziejska legenda
Wilderness is not a luxury but a necessity of the human spirit.
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.