21.03.2023, 23:28 ✶
Hej Vic. Co do punktu pierwszego i brakujących ci informacji: jak coś to skrótowe zgłoszenie sesji Brygadzistów było podstawą otrzymania PD za Ciszę przed burzą, więc to podsumowanie wisi w temacie tego eventu. Nie jestem tylko pewna, o jaki post Sauriela chodzi... :C Z założenia jeżeli postu nie napisał MG ani nie ma tego w Szpalcie, to jest spora szansa, że to pomysł gracza i to jego trzeba by dopytać. Na przyszłość gdybyś mała problem tego typu to ja jako MG zawsze czekam w tym temacie i odpowiem tak szybko i rzetelnie jak umiem. Sorka, że cię spotkała taka sytuacja.
Co do punktu drugiego, zauważyliśmy, że te zasady były niejasne. Informacja o możliwości napisania ostatniej tury znalazła się w ostatnim poście mistrza gry, ale wywiązał się z tego lekki chaos. Następnym razem na pewno spróbujemy ogarnąć to lepiej, ale na ten moment chciałam dodać, że wszystkie stoiska niezamknięte przez ich właścicieli są wciąż dostępne, jeżeli ktoś nie może odwiedzić ich w nowym temacie (bo np. wyszedł z niego), a chciał i to, że tego nie zrobił jest wynikiem nieporozumienia - niech napisze do mnie lub Tilly'ego Toke prywatnie - otworzymy wam stary temat na jeden post.
Co do punktu drugiego, zauważyliśmy, że te zasady były niejasne. Informacja o możliwości napisania ostatniej tury znalazła się w ostatnim poście mistrza gry, ale wywiązał się z tego lekki chaos. Następnym razem na pewno spróbujemy ogarnąć to lepiej, ale na ten moment chciałam dodać, że wszystkie stoiska niezamknięte przez ich właścicieli są wciąż dostępne, jeżeli ktoś nie może odwiedzić ich w nowym temacie (bo np. wyszedł z niego), a chciał i to, że tego nie zrobił jest wynikiem nieporozumienia - niech napisze do mnie lub Tilly'ego Toke prywatnie - otworzymy wam stary temat na jeden post.