• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
    • Kalendarium
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 … 7 Dalej »
Poczta Jonathana

Poczta Jonathana
Chichot losu
I’m not looking for the knight
I’m looking for the sword
sława
V
krew
czysta
genetyka
widmowidz
zawód
detektyw BUM
Brązowe włosy, ciemne oczy, wzrost wysoki jak na kobietę, bo mierzy sobie około 179 centymetrów wzrostu. Twarz raczej sympatycznie ładna niż piękna, nie wyróżniająca się przesadnie i rzadko umalowana. Brenna porusza się szybko, energicznie, głos ma miły i rzadko go podnosi. Ubiera się różnie, właściwie to okazji - w ministerstwie widuje się ją w umundurowaniu albo w koszuli i garniturowych spodniach, kiedy trzeba iść gdzieś, gdzie będą mugole, które ujdą wśród mugoli, a na przyjęcia i bale zakłada typowe dla tej sfery zdobione szaty lub suknie. W tłumie łatwo może zniknąć. Jeżeli używa perfum, to zwykle to jedna z mieszanek Potterów, zawierająca nutę bzu, porzeczki i cedru, a szamponu najczęściej jabłkowego, rzecz jasna też potterowskiego.

Brenna Longbottom
08.09.2026, 13:06  ✶  
List mogłeś znaleźć od razu po powrocie z październikowej delegacji.

Drogi Jonathanie,

Mam nadzieję, że podróż nie okazała się zbyt męcząca i dobrze się bawiłeś za granicą. Kiedy wrócisz zajrzyj proszę do siedziby Klubu Książki: zostawiłam ci tam listę lektur na najbliższy czas.

Pozdrowienia

Brenna

W Strażnicy czekała druga notatka, już znacznie dłuższa: zawierała wiernie streszczone informacje, które przekazał Dumbledore i krótkie wyjaśnienia, co do tego, co udało się zdziałać w ostatnich dniach, a co jeszcze pozostaje do zrobienia.

Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.
constant extreme
when sister and brother stand shoulder to shoulder,
who stands a chance against us?
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
snowidz
zawód
Brygadzistka na chorobowym
Drobna (157cm, niedowaga), blada i czarnowłosa, o oczach złotych jak miód.

Millie Moody
11.09.2026, 21:07  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.09.2026, 21:08 przez Millie Moody.)  
–29.10–

Bilecik dotarł z koszem dorodnych dyń i bakłażanów. To właściwie nie był bilecik. To była wymięta kartka bezlitośnie wyrwana ze szkicownika.

Sorasy Johny. Wykorzystałam już zapas magii na ten pieprzony sabat i ręce nie są tak sprawne, jak myślałam, że będą. Ale poproś Norę, myślę, że od ręki Ci kopsnie dyńkę. Dzięki za czekoladki. Wpadnij sam wiesz gdzie przed sabatem na moje wcale nie tak mocno przypieczone ciasteczka. Ludzie mówią że już tak nie chrzęszczą w zębach jak na początku, gdy zaczynałam je robić.

M
sweet summer child
Savor every moment 'til she has to go
'Cause her boyfriend is the rock 'n' roll
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
modelka
Dość wysoka (177 cm) młoda dziewczyna z długimi, ciemnymi lokami i brązowymi oczami. Pełna energii i ubrana jak z żurnala, zwraca na siebie uwagę wszystkich wokół.

Electra Prewett
11.09.2026, 23:01  ✶  
Do listu załączono pakunek z dynią.
29.10.1972

Szanowny Panie Selwyn,

dziękuję bardzo za warzywa. Na szczęście nie było problemu z wydrążeniem dyni. Mam nadzieję, że spełniłam Pana oczekiwania i że doceni Pan motyw teatralny.

Z pozdrowieniami,
Electra Prewett

The older you get the more rules they're gonna try to get you to follow.
You just gotta keep livin' man,
L-I-V-I-N
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (10): « Wstecz 1 … 6 7 8 9 10

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Spis Treści
Zakładki
Tryb normalny
Tryb drzewa