W skrócie Sufi.
Jest zdecydowanie bardziej niebezpieczny niż Ezechiel.
Ogórkowy Baron
Świat nie ma sensu. Trzeba mu go nadać samemu
krew
genetyka
zawód
Stanley mierzy około metra dziewięćdziesięciu wzrostu i jest atletycznej budowy ciała. Jego krótko ścięte, zaczesane na bok ciemnobrązowe włosy okalają owalną twarz, która zrobią piwne oczy. Zawsze ma lekki, kilkudniowy zarost w postaci wąsa i brody. Na co dzień można go spotkać noszącego mundur brygadzisty. Jeżeli jednak uda się komuś go wyciągnąć na jakąś aktywność niedotyczącą pracy to przybędzie w długim, ciemnym płaszczu, a pod spodem będzie miał koszulę i najprawdopodobniej krawat.
Wypowiada się w sposób spokojny dopóki nie zostanie wyprowadzony z równowagi.
02.05.2023, 19:48 ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.05.2023, 19:51 przez Stanley Andrew Borgin.)
Londyn 12.04.71
John,
Przeglądałem sobie akta od tego doktorka i znalazłem całkiem ciekawą rodzinkę mugolaków do odwiedzenia. Wieczorem, 5 maja sprawimy im niespodziewaną wizytę. Dołączyłem kartkę z adresem. Weź te swoje trucizny jako, że się sprawdziły, a Ty i tak jesteś już zwolniony z przysięgi Sokratesa.
Nie akceptuję odmowy,
Vult
PS.
Różdżki też nie zapomnij.
[po otworzeniu listu ze środka wypadła karteczka z adresem oraz godziną rozpoczęcia akcji. Sam list po przeczytaniu uległ samospaleniu]
"Riddikulus!"
- Danielle Longbottom na widok Stanleya Bo[r]gina
"Jestem dumna, że pomagałeś podczas zamachu."
- Stella Avery na wieści o udziale Stanley w walkach podczas Beltane 1972
Ogórkowy Baron
Świat nie ma sensu. Trzeba mu go nadać samemu
krew
genetyka
zawód
Stanley mierzy około metra dziewięćdziesięciu wzrostu i jest atletycznej budowy ciała. Jego krótko ścięte, zaczesane na bok ciemnobrązowe włosy okalają owalną twarz, która zrobią piwne oczy. Zawsze ma lekki, kilkudniowy zarost w postaci wąsa i brody. Na co dzień można go spotkać noszącego mundur brygadzisty. Jeżeli jednak uda się komuś go wyciągnąć na jakąś aktywność niedotyczącą pracy to przybędzie w długim, ciemnym płaszczu, a pod spodem będzie miał koszulę i najprawdopodobniej krawat.
Wypowiada się w sposób spokojny dopóki nie zostanie wyprowadzony z równowagi.