• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
zyta - sowa Merkurii

zyta - sowa Merkurii
Good Boy
I've got a twisted way of making it all seem fine
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
—
zawód
Klątwołamacz
Wysoki na metr i dziewięćdziesiąt centymetrów co do milimetra - no więc wysoki, ale za to z drobną budową ciała. Czarne, kręcone włosy i ciemne oczy. Twarz pokryta kilkudniowym zarostem zdradza, że niezbyt dba o siebie.

Thomas Figg
04.09.2024, 22:30  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.09.2024, 01:00 przez Thomas Figg.)  
Londyn, 29.06.1972

Szanowna Pani Merkurio Rosier,

zostały mi polecone Pani usługi jako niesamowitej specjalistki w kaletniczym biznesie. Dlatego też chciałbym zapytać czy byłaby w stanie Pani wykonać pluszowego hipogryfa, powiedzmy wielkości ponuraka. Oczywiście oprócz samego wykonania pluszaka chciałbym, aby był on zaklęty, aby dziecko nim obdarowane mogło się z nim bawić i na nim jeździć.

Z wyrazami szacunku,

Thomas Figg

PS. Załącza rysunek poglądowy jak takowy pluszak miałby wyglądać.
Good Boy
I've got a twisted way of making it all seem fine
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
—
zawód
Klątwołamacz
Wysoki na metr i dziewięćdziesiąt centymetrów co do milimetra - no więc wysoki, ale za to z drobną budową ciała. Czarne, kręcone włosy i ciemne oczy. Twarz pokryta kilkudniowym zarostem zdradza, że niezbyt dba o siebie.

Thomas Figg
05.09.2024, 00:56  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.09.2024, 01:00 przez Thomas Figg.)  
Londyn, 30.06.1972

Szanowna Pani Rosier,

Najmocniej przepraszam za kłopot, podczas zachwalania Pani usług zostałem poinformowany, ze niecodzienne zlecenia również nie są Pani obce. Jednakże nie zostało sprecyzowane, że dotyczy to właśnie odzieży.

Dlatego proszę przyjąć moje przeprosiny za stworzenie zamieszania i przyjąć moje ogromne podziękowania za przyjęcie mojego zlecenia mimo, że odbiega ono zupełnie od tego czym się Pani zajmuje. Nie omieszkam wspomnieć mojej siostrze o tym jak zostałem przez Panią łaskawie potraktowany, aby miała na uwadze to odnośnie stosunków między waszymi biznesami. Jestem przekonany, że również będzie wdzięczna, wszak zlecony pluszak ma trafić w ręce jej córki.

Dozgonnie wdzięczny,

Thomas Figg

PS.
W ramach wyrazów wdzięczności i przeprosin do końca lipca będę Pani co poniedziałek przesyłał paczkę Pani ulubionych słodyczy wytwarzanych przez moją siostrę.

Do listu dołączono tak duży pudełko wypełnione słodyczami prosto cukiernie Nory Figg.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa